Concert pop-rock cu Diana Arvinte & Double Six in Broadway Cafe

Concert pop-rock cu Diana Arvinte & Double Six in Broadway Cafe

Diana Arvinte & Double Six vor sustine un concert de coveruri pop-rock vineri, 26 septembrie, incepand cu ora 22:00, in Broadway Cafe Constanta.

Diana Arvinte are 24 de ani si este din Constanta. Urmeaza cursurile facultatii de medicina insa muzica este marea ei pasiune.

In cadrul concursului Vocea Romaniei ea a interpretat piesa “American Woman” (varianta Lenny Kravitz). Loredana Groza a fost prima care s-a intors sa o vada pe Diana iar al doilea a fost Horia Brenciu care a declarat: “As fi regretat toata viata daca nu ma intorceam!”.

Diana Arvinte a facut parte din echipa lui Horia Brenciu. Double Six este o trupa de coveruri pop-rock, ce s-a infiintat in anul 2006, avand o activitate intensa in industria muzicala. Au cantat in deschiderea unor spectacole mari, cu artisti de renume ca: Spitalul de Urgenta, Anda Adam, Gheorghe Gheorghiu si multi altii.

Din membrii trupei fac parte: Diana Arvinte – Voce (Participanta Vocea Romaniei 2013), Dan Burlacu – Chitara Solo, Gelu Oprea – Chitara Armonie, Sebastian Mitri – Chitara Bass , Laurentiu Gancev – Tobe, si Stefan Craciun – Tehnician sunet.

Trupa Double Six promite fanilor ca va aborda in continuare un gen muzical care va readuce putin din anii ’80 si ’90, in mintea si sufletul ascultatorilor.

Pret bilet 15 RON.

Broadway Cafe se afla pe B-dul Mamaia nr.335A, langa pasarela din Satul de Vacanta.

Anterior Concert No Quarter in Broadway Cafe Constanta pe 27 septembrie
Înainte Concert jazz: Madalina Petre si Florian Stoica in Broadway Cafe

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu