Concert jazz: Madalina Petre si Florian Stoica in Broadway Cafe

Concert jazz: Madalina Petre si Florian Stoica in Broadway Cafe

Miercuri, 24 septembrie, ora 21:00, Madalina Petre revine la Broadway Cafe Constanta, alaturi de pianistul Florian Stoica pentru un nou concert de jazz.

Si pentru ca iubim luna septembrie, repertoriul lor se va auzi discret, asemeni caderii frunzelor colorate, formand astfel un covor de sclipiri sentimente si optimism, pe care vom pasi cu drag la inceput de toamna.

Jazz loving September este concertul unde melancolia se transforma in muzica si muzica in fericire.

Mădălina Petre studiază muzica de la 9 ani. A urmat cursurile Universitatii de Muzică din Bucureşti si ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia; secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale. Participarea la programe muzicale europene precum: `Keep an Eye on Summer Jazz School` în Amsterdam, Olanda, Festivalul IconArts în Sibiu, Scoala de vara de Jazz de la Sfantu Gheorghe si Concertele de Jazz din cadrul Festivalului de Chitară Clasică editiile 2013 si 214 din Targu Mures au avut ca finalitate momente muzicale mult apreciate de public si au adus dupa sine perfectionarea si maturizarea vocalistei.

Pret bilet: 10 Ron.

Broadway Cafe se afla pe B-dul Mamaia nr.335A, langa pasarela din Satul de Vacanta.

Anterior Concert pop-rock cu Diana Arvinte & Double Six in Broadway Cafe
Înainte Poze Clitgore, Spine Crusher, Chaos Cult - Fabrica

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu