Concert lansare Days of Confusion: single nou & videoclip DHARKATA

Concert lansare Days of Confusion: single nou & videoclip DHARKATA

Days of Confusion lanseaza un single nou, Dharkata. Premiera videoclipului va avea loc chiar in cadrul concertului de lansare, pe data de 2 aprilie 2015, in clubul Colectiv (Strada Tabacarilor Nr.7, Bucuresti).

Special Guests:

BREATHELAST
https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast

MINDCAGE ESCAPE
https://www.facebook.com/MindcageEscape
https://mindcage-escape.bandcamp.com/

Numele ‘Dharkata’, reprezinta o combinatie intre doua cuvinte – Dharma si Kata. Dharma este un cuvant provenit din limba sanskrita, un concept cheie ce poate adopta multe intelesuri, neavand o traducere exacta in termeni asa zisi ‘vestici’. Interpretarea folosita de noi are legatura cu legea cosmica (naturala) care guverneaza cursul vietii si felul cel mai potrivit in care noi ca fiinte umane, invatam sa traim conform acestor legi, pastrand echilibrul lor natural.

Kata, este un termen aflat la baza artelor martiale Japoneze si reprezinta modul de perfectionare a unei forme sau tehnici, prin repetitia pe deplin constientizata a unei miscari anume, pana cand aceasta devine un reflex al practicantului.

Puse la un loc, cele doua simbolizeaza perfectionarea continua a mintii, corpului si spiritului fiecaruia dintre noi, pentru intelegerea, acceptarea si traiul conform legilor mai sus amintite.

Versurile piesei portretizeaza acest concept prin antiteza dintre creatie si distrugere, dificil si usor, armonie si haos – alegerile constante in fata carora este pus individul in viata sa de zi cu zi si dificultatea cu care acesta isi duce existenta, stiind ca de multe ori, aceste alegeri si actiuni nu au fost rezultatul unei decizii armonioase luata la unison cu mintea, spiritul si trupul.

Videoclipul piesei este realizat in colaborare cu echipa The Cell si va ilustra aceste concepte prin intermediul principiilor ‘Sabia care da viata’, aflat desigur in antiteza cu ‘Sabia care ia viata’. Acestea au fost emise si elaborate de catre faimosul samurai si spadasin Japonez, Yagyu Munenori in lucrarea sa ‘Heiho Kadensho’, din secolul al 17-lea.


***
DOORS: 20:00
BILET: 20 lei -> http://bit.ly/1F3lrFA

Biletele pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si fizic, in reteaua IaBilet, precum si in ziua concertului, la intrare.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100.

Extra: Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore/ de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

doc dharkata

Anterior Breathelast: Maluri (acustic) cu Laura Brat live in Mojo Club
Înainte Concert Implant Pentru Refuz: lansare album Cartography, club Fabrica

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu