Cap De Craniu & Breathelast: Descarca gratuit EP-ul Split It Out

Cap De Craniu & Breathelast: Descarca gratuit EP-ul Split It Out

Mai jos gasiti linkul de download al materialului lansat de Cap De Craniu si Breathelast, “Split It Out!”. Splitul a fost lansat prin Metalfan Records Division pe 7 decembrie si cuprinde cele mai noi piese ale celor doua trupe.

Fratii Razvan si Calin Raduta s-au ocupat de productia pieselor Cap De Craniu in studioul trupei, in vreme ce piesele trupei Breathelast au fost inregistrate alaturi de producatorul Marius Costache in Next Dog Studio cu sprijinul Metalfan Records Division.

Cojocaru Ionut, chitarist al grupului Breathelast a declarat: „Piesele Breathelast exista si datorita fostilor colegi de trupa, fratii Cimpeanu (Radu si Alex), care au avut un rol major la infaptuirea acestui material, dar si lui Marius Costache (inginer de sunet/producator – mariuscostache.ro) fara de care nu ar fi sunat asa de frumos. Uniunea dintre Breathelast si Cap De Craniu vine ca o concluzie a evolutiei comunitatii locale de metal / muzica neadecvata sistemelor cotidiene de valori artistice. Cu increderea ca trebuie sa fim schimbarea pe care ne-o dorim, suntem incantati si nerabdatori sa aducem materialul la bun final si sa il prezentam comunitatii intrebatoare si oarecum nesigure, ca o dovada a trupelor care muncesc pentru atat de putin in ochii unora, dar pentru atat de mult respect si onoare reciproca pentru cei implicati.”

Materialul poate fi descarcat aici: splititout.bandcamp.com

Pentru mai multe detalii privind Cap De Craniu si Breathelast, puteti accesa paginile oficiale de Facebook ale trupelor:

facebook.com/CapDeCraniuOfficial \m/ facebook.com/Breathelast

Mai jos puteti vedea ultimele videoclipuri ale trupelor la piesele: The World Between Dream and Reality and The Man Without a Shadow feat. Jack Popescu (Kultika) si Wolves feat. Bogdan (The Boy Who Cried Wolf)

Anterior Charity Week in Question Mark
Înainte Cap de Craniu si Negative Core Project: Concert in Question Mark

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu