• Bucovina și Fragment Soul deschid concertul Moonspell de la Arenele Romane

Bucovina și Fragment Soul deschid concertul Moonspell de la Arenele Romane

Moonspell se reîntorc la București în data de 12 Mai 2022 pe scena Arenelor Romane. În deschiderea formației din Portugalia vor cânta Bucovina și Fragment Soul.

Una dintre cele mai iubite formații de metal din Romania, Bucovina, revine pe scena Arenelor Romane, de aceasta data deschizând concertul celei mai importante trupe din Portugalia, Moonspell.

Cu patru albume la activ, cu prezențe la cele mai importante festivaluri de metal din Europa, Bucovina se numără printre cele mai active și mai îndrăgite trupe din Romania. În prezent, formația lucrează la un nou material de studio pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare.

Fragment Soul va fi formația care va deschide seara. Formația vine din Grecia și abordează un progressive metal cu vădite influențe de doom. Vocea formației este dată de Marc Durkee, dar și de carismatica Heike Langhans, solista Draconian, ce este membru onorific al formației. La chitară îl putem auzi pe Dimitris Louvros, iar la clape pe Vangelis Kakarougkas. În spatele tobelor stă Giorgos Pouliasis.

Până în prezent au lansat un singur album, Axiom of Choice, ce a fost oferit fanilor pe 7 mai 2021.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet la următoarele prețuri:

  • earlybird – primele 500 de bilete din fiecare categorie – 99 lei Acces General și 139 lei Golden Circle (în fața scenei)
  • presale – 119 lei Acces General și 159 lei Golden Circle
  • la acces 140 lei Acces General și 180 lei Golden Circle

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu fix înainte de concert. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic powered by ROCK FM

Anterior Interview with Bâ'a
Înainte MBP deschide concertul Moonspell din Cluj-Napoca

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu