Bruce Dickinson la Sala Palatului: Program și reguli de acces

Bruce Dickinson la Sala Palatului: Program și reguli de acces

Bruce Dickinson (Iron Maiden) cântă alături de o orchestră simfonică de 80 de persoane și un ALL Star Band pe 15 martie la Sala Palatului din București. Artistul va cânta și piese proprii pe lângă piesele Deep Purple și showul integral „The Concerto” a lui Jon Lord, așa că se anunță o seară de neratat cu trei showuri într-unul.

Program

 • 18:00 – Open doors
 • 19:00 – Bruce Dickinson

Reguli de acces

Accesul publicului este permis începând cu ora 18:00, iar spectacolul începe la ora 19:00, astfel vă rugăm sa alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tiparită pe bilet, nu este permis. Ușile de acces în sala se vor închide la ora începerii spectacolului, adică 19:00.

Accesul copiilor cu vârste peste 2 ani este permis pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 2 ani beneficiază de acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de cel puțin un părinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, vă rugam ca pe toata durata spectacolului să îi țineți pe cei mici în brațe.

Deținătorii de bilete pot fi controlați la intrarea în locație pentru a se asigura respectarea regulilor anunțate. Spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet, însă nu după ora de începere a spectacolului, adică 19:00.

Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Stimați spectatori, din respect pentru artiști și pentru a evita eventualele situații neplăcute, vă rugăm să fiți punctuali!

Informații utile

Este interzisa accesul ci:

 • sticle, conserve;
 • arme, bâte, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii
 • substanțe interzise cf. legii 143/2000
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugam ca în cazul în care se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare;
 • consumul de droguri sau de alte substanțe ilegale în locația unde se desfășoară evenimentul constituie infracțiune și va fi pedepsită conform prevederilor legale in vigoare.

Obligațiile publicului

 • Să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor.
 • Să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor.
 • Să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă.
 • Să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă.
 • Publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor.

Biletele au următoarele prețuri:

 • earlybird (doar 500 de bilete din fiecare categorie): VIP 489 lei, Cat A 429 lei, Cat B 349 lei, Cat C 259 lei, Cat D 169 lei
 • presale: VIP 509 lei, Cat A 449 lei, Cat B 369 lei, Cat C 279 lei, Cat D 210 lei
 • la acces: VIP 540 lei, Cat A 480 lei, Cat B 400 lei, Cat C 310 lei, Cat D 210 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing și poate activa dinamic pricing.

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.

Anterior Rockstadt Extreme Fest anunță formații noi pentru ediția din 2023
Înainte Galerie foto Vița de Vie și H8 în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu