• Breathelast participa in cadrul Bloody News Online Fest 2020
  • Breathelast participa in cadrul Bloody News Online Fest 2020

Breathelast participa in cadrul Bloody News Online Fest 2020

Breathelast participa in cadrul Bloody News Online Fest 2020, alaturi de trupe din mai multe tari, eveniment ce se va desfasura la finalul lunii august. Evenimentul este organizat de catre Bloody News, GlobMetal Promotions, Varg Media Group si Cultartes, si reprezinta o mana de ajutor intinsa trupelor in perioada de pandemie, dar demonstreaza si solidaritatea fata de pasiunea de a tine muzica ferita de reflectoare, in viata.

Festivalul se va desfasura in perioada 28 – 29 august, accesul on line fiind gratis. Breathelast a pregatit setul concertului electric, cu ajutorul lui Bogdan Pãvãloi (pe partea de filmare) si a lui Cãtãlin Andrei Petre (Gray Matters, pe partea de captare sunet), mixul final apartinandu-i lui Herman Heidel (tobosar Breathelast, ingner de sunet), iar setul va putea fi urmarit pe data de 28 august, in prima zi a festivalului anuntat.

Bloody News Online Fest 2020

 

Playlist set Breathelast:
1. Promise
2. Dead Coins
3. Fuga
4. Monstrul
5. Infern
6. Revolta
7. Furtuna
8. At Your Funeral

Breathelast au lansat un teaser oficial de participare la festivalul on-line, cu filmari din cadrul sesiunilor de inregistrare, link ul il puteti urmari mai jos:

Bloody News Online Fest 2020 / Breathelast (PROMO)

Intr-o perioada in care trupele nu prea mai au unde sa se desfasoare pe viu, aceasta intentie de a reuni nume de pe mai multe meleaguri, pentru a le integra intr-un singur eveniment muzical live, fie el si on-line, vine in mod clar ca o mana intinsa pasiunii de a tine acest tip de muzica in atentia publicului de pretutindeni, motiv pentru care nu putem privi aceasta manifestare decat ca pe o ocazie buna de a duce munca trupelor mai departe, poate chiar un pic mai incolo de locul unde activeaza in mod normal si constant, adica tara de origine.

„Breathelast sunt recunoscatori pentru acest demers care a mobilizat trupa, sa se organizeze si sa adune resursele, pentru a pune cap la cap o sesiune live din punct de vedere audio si video, servicii pe care eram obisnuiti sa le externalizam in perioada dinainte de pandemie. O experienta noua, ce a fost binevenita si ne-a facut sa ne dam seama despre posibilitatile pe care le avem la dispozitie, cu putina organizare si ceva efort practic. Multumim pentru asta! :)”, spune trupa.

Bloody News Online Fest 2020

Va asteptam la final de august, perioada 28 – 29 august pentru a participa on-line la acest festival international, ridicat de la zero de catre oameni inimosi si cu un loc mare in suflet pentru muzica metal, in felurite valente ale ei.

Sa ne vedem / auzim cu bine! :D

breathelast

Bloody News Online Fest 2020 Facebook Event Link: https://bit.ly/2Dr5Vvg
#BloodyNews #BloodyNewsOnlineFest2020
#OnlineFest #GlobMetalPromotions
#VargMediaGroup #Cultartes #Metal

Anterior Concert Opeth și The Vintage Caravan la București 19.03.2021 / Arenele Romane
Înainte Dirty Shirt aniversează 25 de ani printr-un concert special

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu