• Bite Your Tongue!: „For Pain’s Sake” (videoclip nou)
  • Bite Your Tongue!: „For Pain’s Sake” (videoclip nou)

Bite Your Tongue!: „For Pain’s Sake” (videoclip nou)

„Bite Your Tongue!” este un proiect nou de muzica extrema, format la distanta, cu bazele in modul in care intelegem si ne afecteaza lumea din jurul nostru, un alt criteriu comun fiind gusturile muzicale apropiate celor doi membri fondatori. Numele „Bite Your Tongue!” se descompune in doua sensuri simbolice diferite, atat cel ce tine de superstiti si partea intunecata si plina de frica a oamenilor, cat si barierele social-culturale ce reies din limbajul diferit folosit pentru comunicare, intre oameni de proveniente diverse. Superstitiile se intalnesc melodic cu barierele sociale in acest proiect, trecut cu prezent, devenind un cerc vicios format din trasaturile sociale care ne definesc vag si traditiile unor perioade mai indepartate, cand omul inca se ferea de intuneric prin diferite metode sau ritualuri, provenite dintr-o perioada cand lumina nu era forta care mana lumea.

Proiectul nostru muzical este centrat pe creatia de muzica puternica si de calitate ce vorbeste direct sufletului incercat, ce lupta sa descopere lumea pentru ceea ce este de fapt, ca sa o poata parcurge. Proiectul este format din Lóránt Sirgher (Unknown Scar, Smog, Deity) – Satu Mare – (compozitie si productie muzicala / productie video / vizuala) si Andrei „Clor” Mihai (Lazerbreath, Traum, The Boy Who Cried Wolf, Breathelast) – Bucuresti – (texte si linii melodice), momentan.

 

Al 5lea release oficial BYT! se numeste „For Pain’s Sake” si este o piesa in colaborare cu Andreea Raluca (Lasagna&Rochenrol). Piesa se prezinta sub forma unui mesaj de adio fata de intregul Pamant sau un dialog, recunoscand vina pe care o poarta oamenii in nepasarea lor, de alungul vietii pe acest taram. Melodia face parte dintr-un album pe care Bite Your Tongue! il va publica in curand pe mediile anuntate pe pagina de facebook oficala. Nuantele in care se plimba inspiratiile acestui grup se vor plimba si spre o creatie in limba romana, ce va iesi pe data de 14 octombrie, release ce va anunta si publicarea albumului de debut al formatiei.

Facebook oficial BYT!:
https://www.facebook.com/clorant
YouTube oficial BYT!:
https://youtu.be/n0hquU6OdFE
Lasagna&Rochenrol oficial facebook:
https://www.facebook.com/lasagna.rochenrol/

bite you

Anterior Noi confirmări la Rockstadt Extreme Fest 2020
Înainte Galerie foto lansare Sur Austru - Meteahna Timpurilor în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu