Bernays Propaganda si Violent Monkey, concert in Control pe 6 septembrie

Bernays Propaganda si Violent Monkey, concert in Control pe 6 septembrie

Vineri, 6 septembrie, trupa macedona Bernays Propaganda revine in Control si urca pe scena salii Berlin alaturi de Violent Monkey, una dintre cele mai noi reprezentante ale muzicii alternative autohtone.

Intrare 15 lei.

BERNAYS PROPAGANDA (new wave/ post-punk)

Bernays Propaganda este o trupa de post-punk din Macedonia. Numele lor vine de la Edward L. Bernays, autor al lucrarii Propaganda si considerat unul dintre parintii relatiilor publice moderne. Un nume potrivit, am putea spune, pentru o formatie a carei muzica reprezinta un manifest impotriva manipularii mai mult sau mai putin subtile a publicului realizata prin intermediul mijloacelor de comunicare in masa.

Formata din Kristina Gorovska (voce), Vasko Atanasoski (chitara), Dzano Kuc (tobe) si Nenad Trifunovski (bass), trupa abordeaza un stil muzical influentat de nume precum Submission Hold, Fugazi, The Gossip, Gang of Four, The Slits sau LCD Soundsystem.

www.bernayspropaganda.bandcamp.com
www.facebook.com/bernayspropaganda

VIOLENT MONKEY

Funk’n’Roll proaspat cules si atent decojit de Violent Monkey.

Maimuta se misca pe muzica lui Christian (voce si chitara), Mihai (bass, voce, synth) si Boddy (tobe). Ei imita tot ce aud, reinterpreteaza si recompun cantece pline de energie si forta pe care ai impresia ca le-ai mai auzit pe undeva. Sound-ul este o joaca serioasa de acorduri si influente (motown, funk, electronic si hardcore), un atac sonor fara rele intentii, cu scopul de a supune urechea, probabil asta place si unei maimute.

Anul acesta, Violent Monkey a cantat la Street Delivery (unde s-a copt la soare), Bergenbier Zilele Prieteniei la Constanta (alaturi de Niste Baieti, Parazitii, The Mono Jacks, Alternosfera) si la Festivalul de foto si film „Vama sub Lumini de Oscar” in Vama Veche.

www.facebook.com/violentmonkeyband

Anterior The Devil Wears Prada - Martyrs (videoclip nou)
Înainte White Walls: Concert lansare album "Escape Artist" pe 10 octombrie 2013

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu