Belphegor și Malevolent Creation vor susține 2 concerte în România

Belphegor și Malevolent Creation vor susține 2 concerte în România

Belphegor și Malevolent Creation revin în România pe 10 septembrie la Club Rockstadt din Brașov și 11 septembrie la Club Quantic din București. Invitați speciali vor fi Confess și Monument Of Misanthropy. Un eveniment prezentat de Rockstadt Extreme Fest.

Belphegor a luat naștere în 1993 și sunt recunoscuți drept unul din cele mai necruțătoare grupuri din spectrul european al curentului black/death metal. De-a lungul anilor, Belphegor a devenit un nume controversat în media, nu doar datorită conceptului liric nihilistic, ci și a unor teme vizuale ce au păstrat grupul austriac într-o constantă „lumină” publică. Cu fiecare album, muzica Belphegor a devenit mai constantă, mai dinamică, mai zgomotoasă, iar albumele au căpătat un statut cult.

Un alt nume deloc străin publicului român, Malevolent Creation face parte din elita scenei death metal americane și este totodată una din formațiile recunoscute pentru definirea soundului acestui gen muzical. Inspirați de extremitatea lirică și sonică a co-naționalilor din Slayer, Malevolent Creation a redefinit valențele muzicale odată cu lansarea albumului de debut, The Ten Commandments, piatra de temelie a scenei death metal din anii 90.

Trecând prin dificultăți pe parcursul celor 37 de ani de activitate și 13 albume lansate, un lucru a rămas constant în istoria Malevolent Creation: determinarea și testamentul unui nume sinonim cu muzica death metal.

Bilete sunt disponibile pe rockstadtextremefest.ro.

Anterior Concert Yoth Iria, Machiavellian God, Dark Fusion și False Reality în Quantic
Înainte Programul concertului Immolation, Taine și Malpraxis din Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu