ARTmania Festival se amână pentru anul 2022

Organizatorii ARTmania Festival 2020 au anunțat că festivalul se amână pentru anul 2022.
ARTmania Festival 2022 va avea loc în perioada 22-24 ​​iulie 2022, în Piața Mare din Sibiu. Lineup-ul anunțat până în acest moment este compus din următoarele trupe: My Dying Bride, The Pineapple Thief și Testament.

Mai multe detalii puteți găsi mai jos, în comunicatul oficial.

"Până de curând, am crezut cu adevărat că vom putea avea o ediție cu cel puțin unii dintre artiștii anunțați, în ciuda contextului dificil. Din păcate, amânarea turneelor de către trupe, lista în continuă schimbare a țărilor aflate în carantină, faptul că suntem limitați la 2.500 de participanți în spațiul festivalului nostru (un număr mai mic decât cel al abonamentelor festivalului deja vândute) și actualele restricții legale pandemice din România, fac imposibil pentru noi să găzduim ediția 2021 în forma anunțată.
De asemenea, este imposibil să fim 100% siguri că viitorul context pandemic ne-ar permite să vă aducem lineup-ul internațional anunțat în următoarele luni.
De aceea, cu o mare tristețe, suntem obligați să anunțăm că Festivalul ARTmania va fi amânat pentru 2022, în perioada 22-24 iulie 2022.

Referitor la line-up, putem declara oficial că pentru ediția 2022 avem confirmate trupele My Dying Bride, Testament și The Pineapple Thief!

Cunoscutul proiect „The Pineapple Thief” este ideea artistului britanic Bruce Soord, un proiect care, încă de la început, a reușit să aibă o bază loială de fani și a atras atenția diferitelor case de discuri. Muzica lor a fost uneori comparată cu cea a lui Radiohead sau Porcupine Tree, dar The Pineapple Thief amestecă sunete acustice cu rock teatral și neo-psihedelice. Au reușit să construiască o punte între prog, indie rock și pop sofisticat și trupa și-a extins configurația cu membri precum aclamatul baterist Gavin Richard Harrison, cunoscut pentru că a împărțit scena cu legendele de rock progresiv Porcupine Tree și King Crimson.

Suntem în contact strâns cu artiștii confirmați pentru ediția 2021, și sperăm să anunțăm lineup-ul complet cât mai curând.

În ceea ce privește biletele, toate biletele cumpărate pentru ARTmania Festival 2021 vor fi valabile pentru ARTmania Festival 2022.

Cei care nu au reușit să cumpere un abonament, dar ar dori să vină la ediția din 2022, să asculte trupele favorite și să se revadă cu prietenii îl pot achiziționa la prețul de 290 lei + taxe, de la următorul link: artmaniafestival.ro.

Informații despre rambursări
Deși ne aflăm într-o situație dificilă, ca urmare a trecerii prin al doilea an de pandemie, cu restricții și fără ajutorul autorităților, crezul nostru că „trecem împreună prin asta, la bine și la rău” rămâne valabil. Oricât de greu ne este nouă în această perioadă, suntem conștienți că unii dintre voi sunt în situații similare.
De aceea vom oferi rambursarea biletelor pentru aceia care au dificultăți financiare și au nevoie de acești bani, cu toate că apreciem cu adevărat ajutorul dat de cei care vor alege să-și păstreze biletul pentru ediția din 2022. Cei care doresc rambursarea trebuie să completeze până la 15 iulie 2021 formularul disponibil la următorul link: bit.ly/ARTmaniaFestival_RefundForm. Rambursarea se va face până la 31 decembrie 2021.

Eveniment nou în weekend-ul 23-25 iulie 2021
Deoarece nu mai putem lăsa să mai treacă încă un an fără să ne întâlnim cu voi, într-o atmosferă de concert/festival, în weekend-ul rezervat inițial pentru festivalul ARTmania, vom organiza un nou eveniment adaptat restricțiilor actuale.
Acest nou eveniment se va numi „ARTmania Evenings”, va avea loc la București și va fi dedicat sărbătoririi artiștilor locali, împreună cu trupele românești: Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, TAINE și White Walls.
Știm că nimic nu poate învinge apropierea umană și nevoia de comunitate, mai ales în aceste vremuri dificile. Și mai știm că evenimentele live și experiența unui festival în siguranță cu prietenii ne vor ajuta pe toți să redobândim un pic de speranță.
Încă lucrăm la stabilirea detaliilor finale, iar informațiile complete cu privire la acest nou eveniment vor fi anunțate în curând.

Deși am sperat la un an diferit, mai bun, existența acestui festival vechi de 15 ani – cel mai vechi festival românesc de rock – depinde și de sprijinul dvs. Deocamdată ne puteți ajuta păstrându-vă biletul pentru ediția de anul viitor și onorându-ne cu prezența dumneavoastră la „ARTmania Evenings”.

Echipa ARTmania

"

Anterior Program și reguli de acces concert aniversar Trooper 25
Înainte Galerie foto concert aniversar Trooper - 25 ani

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu