Trupa N.O.R. a lansat videoclipul piesei Soapte

Trupa N.O.R. a lansat videoclipul piesei Soapte

Trupa de rock alternativ N.O.R. din Oradea, a Iansat în 5 mai 2015 videoclipul piesei «Şoapte». Este cel de-al patrulea videoclip N.O.R., primele fiind “Give me a sign” (februarie 2013), “În somn” (octombrie 2013) şi «Piesa 9» (decembrie 2014), cele trei adunând pâna în prezent peste 30.000 de vizualizari pe YouTube

Melodia «Şoapte» face parte de pe EP-ul de debut N.O.R. „Între furtuni”, care a apărut sub forma unui demo în luna ianuarie 2015 şi care conține 5 piese.

Partea vizuală a videoclipului este opera artistei grafice Teréz Matza din Oradea, care  s-a ocupat atât de ilustrație cât şi de partea de animație. Înregistrările melodiei au fost facute la Oradea la studiourile Postanalog (vocile, toba şi bassul; inginer sunet Marcel Floruț) şi Prosoundstudio (chitările; inginer sunet Alex Ardelean). Mixajul şi masterul sunt semnate de Marius Costache, Studio 148 Bucureşti.

N.O.R. este o formație românească de rock alternativ, fondată în 2012 la Oradea, odată cu reunirea actualilor membri din diverse proiecte rock anterioare. Componența actuală este: Paul Halasz (voce, chitară), Raul Oros (chitară, voce), Marius Meczinger (chitară, voce), Cristi “Copex” (bass, voce) şi Lucian Hulban (tobe, voce).

 

Formația a debutat în 10 noiembrie 2012 la Moszkva Café din Oradea. Popularitatea trupei a crescut treptat, în acest moment N.O.R. fiind un nume cunoscut în rock-ul alternativ românesc. În anul 2014, N.O.R. a avut 15 concerte, majoritatea la festivalurile importante de gen din România dar şi câteva gig-uri în cluburi din vestul țării.

Anul 2015 a început bine din punct de vedere concertistic pentru N.O.R., cu o serie de 5 concerte in perioada ianuarie-aprilie, in compania unor nume mari din metalul/rock-ul românesc: Decease, Ska-nk, Bucovina şi Implant pentru Refuz, dar si cu un solo show de peste 2 ore la lansarea sezonului moto Black Eagles MC

În perioada imediat următoare, N.O.R. va concerta după cum urmează:

15 Mai – Timişoara, Jazzissimo Pub, cu Mere

16 Mai – Cluj-Napoca, Flying Circus, cu Bucovina

29 mai – Oradea, Abyss Metal&Rock Pub, semifinala GBOB Romania Crișana/Maramureș

31 Mai – Cetatea Oradea, la Grill Fest & Rock

Activitatea trupei N.O.R. poate fi urmărită online aici:

www.facebook.com/N.O.R.home

www.facebook.com/NOR.Crew.5

www.youtube.com/NORbandofficial

www.reverbnation.com/NORhome

Anterior Negative Core Project si ura din spatele ultimului album (Cronica)
Înainte Breathelast - Intuneric (videoclip oficial)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu