Concert Black Tusk si Roadkill Soda in club Control

Concert Black Tusk si Roadkill Soda in club Control

Club Control din Bucuresti va fi gazda unui concert inedit de sludge/stoner, poate chiar cel mai mare de pana acum care a avut loc in Romania. Black Tusk alaturi de Roadkill Soda vor sustine unul din cele mai importante concerte de club ale acestei veri.

Concertul va avea loc pe 2 Iulie in Club Control din Bucuresti, iar pretul unui bilet va fi  de 25 de lei pentru primele 50 de bucati, disponibile numai pana la ora 21.00. Ulterior pretul unui bilet va fi de 30 de lei. Concertul Black Tusk / Roadkill Soda din Bucuresti @ Control, este o productie Axa Valaha Productions & Ribcage Booking, cu sprijinul The Invisible Guest

Orasul Savannah din statul american Georgia se contureaza a fi pentru curentul sludge stoner metal si hardcore punk ceea ce Seattle a reprezentat pentru grunge in urma cu 25 de ani.

Astfel, Savannah a oferit deja scenei metalice internationale doua dintre cele mai importante nume ale ultimului deceniu, pe Kylesa si Baroness si, incepand din 2005, pe BLACK TUSK, acest “heavy metal power trio” care respecta intru totul povestea trupelor nord americane de succes, locuiesc pe aceeasi strada din Savannah, fiecare are un background serios in zona independenta de punk si crustcore.

Pprimul EP semnat de Black Tusk a fost lansat la doar cateva luni dupa formarea trupei, material urmat de lansarea primelor doua albume, The Fallen Kingdom si Passage Through Purgatory, ambele sub egida indie labelului local Hyperrealist Records, inainte ca trupa sa semneze in 2009 cu una dintre cele mai importante case de discuri americane din prezent, Relapse Records. De asemenea, in buna traditie a scenei punk hardcore din perioada de glorie, Black Tusk au participat la lansarea mai multor albume split cu trupele ASG, The Holy Mountain si Fight Amp, toate lansate in 2009, inainte de semnarea contractului cu Relapse, care a adus trupa in atentia scenei internationale odata cu lansarea albumului Taste of Sin din 2010. 

In deschiderea concertului de la Bucuresti va evolua singura trupa autohtona cu adevarat stoner metal, ROADKILL SODA, una dintre singurule trupe romanesti care a avut o evolutie muzicala si media asemanatoare cu cea a trio-ului american.

 

Anterior Concert COMEBACK KID in premiera la Bucuresti
Înainte „Si zici ca ai tatuaje?” emisiune

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu