Concert COMEBACK KID in premiera la Bucuresti

Concert COMEBACK KID in premiera la Bucuresti

Urban Metal prezinta Comeback Kid (nume etalon al scenei hardcore/punk internationale) pentru prima data in Romania, pe data de 8 iulie, in clubul Fabrica din Bucuresti.

Comeback Kid a devenit o forta de necontestat in scena hardcore,de la lansarea albumului de debut in 2003. Aflat la al cincilea material discografic din cariera, Comeback Kid reprezinta intensitatea hardcore si influenta scenei skate punk a anilor 90, inseamna heavy dar melodic, inseamna pasiune si dedicare. Comeback Kid a concertat in toata lumea, din America de Nord si pana in Europa, Asia, Australia si America de Sud, iar showurile grupului sunt o dovada clara al spiritului hardcore, fara compromis, prezentat si respectat asa cum a fost el conceput.Canadienii ajung pentru prima data in Romania cu ocazia promovarii noului album, Die Knowing, lansat la inceputul acestui an, disc despre care Punknews scrie: ‘Die Knowing is arguably Comeback Kid’s heaviest album yet… more breakdowns, more speed, and more hooks than any album. Writing an album that has so much to offer to their live set may have seemed like an uphill battle, but Comeback Kid has successfully accomplished just that.

Invitati speciali in cadrul acestui eveiment sunt:

Rock N Ghena – hardcore metal – RO, Mangalia

Rock N Ghena este o expresie a muzicii hardcore, o calatorie inceputa in 2000 in Mangalia. Cum trupa declara, ‘un trup de prieteni ce considera ca muzica hardcore nu este pentru bani, faima sau industrie. Sunte nascuti hardcore, traim hardcore si murim hardcore.Pe scena suntem la fel ca in viata reala. Nu este nimic fals.Trupa isi promoveaza actualmente noul produs discografic, The Outcome Of Our Rage, disc primit excelent in prima parte a turneului national.

The Boy Who Cried Wolf – post-hardcore – RO, Bucuresti

The Boy Who Cried Wolf – Prima incercare serioasa catre un post-hardcore american spre zona Every Time I Die sau Converge, The Boy Who Cried Wolf este rezultat al colaborarii intre membri Chester, Breathelast si White Walls. Trupa are deja la activ un EP – foarte bine primit de presa de specialitate – cat si o serie de materiale video pe masura.

Biletele la acest concert pot fi achizitionate la urmatoarele preturi:
– 40 lei pana pe 1 iunie
– 50 lei pana pe 24 iunie
– 60 de lei pana pe 8 iulie inclusiv la intrare.

Puncte fizice de vanzare iaBilet : UMAN Bucuresti – Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30), Cluj si Iasi – Iulius Mall, Timisoara – in UMAN Shop si Brasov – Muresenilor nr. 3, SENIA: Magazinul Muzica in Bucuresti si Magazinul Senia din Constanta (Str. Stefan Mihaileanu, nr 7); Club Rockstadt Brasov (Lucian Blaga 13)

Biletele fi procurate si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si in online de pe www.myticket.ro, www.eventim.ro si www.bilete.ro.

camebackkid

Anterior Masked Toys: With You...Without Me( videoclip nou)
Înainte Concert Black Tusk si Roadkill Soda in club Control

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu