Ville Valo se alătură lineup-ului Metalhead Meeting

Ville Valo se alătură lineup-ului Metalhead Meeting

Ville Valo se alătură lineup-ului Metalhead Meeting ca și cap de afiș pe data de 26 mai. Setlistul va include cu preponderență piese HIM, dar și piese proprii, inclusiv de pe albumul lansat recent, „Neon Noir”.

Ville alături de trupa sa se alătură festivalului care ii are ca și capete de afis pe americanii de la Pantera pe 27 mai și Life Of Agony pe 28 mai.

Alte trupe confirmate, majoritatea de pe scena a doua: Black Sonic Pearls, Rhemorha, Oyd, Black Tooth, Fuelled by Fear, Ironwill, Diosa, Nest of Plagues, Spektrvm, Psycorepaths. Alte nume vor fi anunțate în curând.

Ville Valo se numară printre cei mai îndrăgiți soliști ai scenei metal internaționale. Carismaticul artist s-a impus pe scena muzicală ca frontman al trupei H.I.M. pentru care a compus majoritatea pieselor și alături de care a dat naștere așa numitului „love metal”, o combinație de gothic metal, alternative și dark rock.

La scurt timp după încheierea capitolului H.I.M., în 2017, Ville Valo și-a reluat activitatea artistică în cadrul proiectului VV, lansând la începutul acestui an, pe 13 ianuarie, albumul Neon Noir. Vorbind despre artiștii care l-au influențat, Vallo numește formații precum Black Sabbath, Type O Negative sau Fields of Nephilim, punând însă în același timp accentul și pe faptul că literatura a jucat un rol important în dezvoltarea sa ca artist, numind autori precum Edgar Allan Poe, Charles Baudelaire sau Charles Bukowski ca numărându-se printre scriitorii care l-au influențat.

Ville Valo ramane una dintre vocile inconfundabile ale scenei muzicale, artist desăvârșit, care la rândul său a influențat generații întregi de artiști și muzicieni.

În 2023 Metalhead Meeting, care sărbătorește 10 ani de la prima ediție, revine la formatul de 3 zile și va avea loc între 26 și 28 mai la Romexpo, în aer liber. Headlinerul festivalului este trupa americana Pantera, trupă considerată ca fiind una dintre cele mai mari trupe de metal din toate timpurile. Trupa va urca pe scenă sambata, pe 27 mai. Phil și Rex cântă cu Charlie Benante de la Anthrax și cu Zakk Wylde.

Primul val de 3000 de abonamente la Categoria A din fața scenei, este deja epuizat de aproape o lună și mai mult de jumătate din abonamentele la festival sunt deja vândute. Categoriile A și VIP vor fi sold out în curând. Metalhead Meeting oferă fanilor de 10 ani o serie de trupe alese cu grija, multe în premiera în România.

Abonamentele de trei zile se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Magazinul Muzica și pe terminalele SelfPay din toată țara.

Online pe iabilet.ro puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier, oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.

Anterior Psychosounds Fest 2023 va avea loc în club Quantic
Înainte Daius va deschide concertul Saor din Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu