• Amalgama va deschide concertele Lordi din România
  • Amalgama va deschide concertele Lordi din România

Amalgama va deschide concertele Lordi din România

Amalgama va cânta în deschiderea concertelor Lordi de pe 10 octombrie, în clubul Quantic din București și de pe 11 octombrie, în /FORM Space, Cluj-Napoca.

Amalgama abordează un Heavy Metal clasic, iar în cei aproape 20 de ani de activitate a lansat doua albume de studio. Bazele formației au fost puse în Rusia, mai exact în Sankt Petersburg, de un grup de artiști care aveau în comun pasiunea pentru heavy metalul clasic.

De-a lungul timpului Amalgama a urcat pe scenă alături de nume precum Blind Guardian, W.A.S.P., Judas Priest, U.D.O. sau Hammerfall și au susținut concerte la importante festivaluri din Europa.

Lordi ajung pentru prima oară în România anul acesta. Cu o activitatea de 30 de ani, formația a cunoscut faima internațională după ce a câștigat ediția din 2006 a Eurovision cu piesa Hard Rock Hallelujah, fapt ce le-a deschis orizonturile, trupa urcând pe scenele celor mai importante festivaluri din lume.

Pe cele 11 albume lansate până acum, Lordi a colaborat cu nume sonore ale scenei rock și metal internaționale, printre care Michael Monroe, Tony Kakko, Mark Slaughter, Udo Dirkschneider, Jay Jay French sau Dee Snider.

Biletele se pun în vanzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Earlybird – primele 100 de bilete – 99 lei
  • Presale – următoarele 200 de bilete – 109 lei
  • Presale – 119 lei
  • La intrare – 140 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere de 10 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Evenimente METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Galerie foto concert The Ocean, LLNN, Playgrounded în Quantic
Înainte Depeche Mode va concerta în România pe 26 iulie 2023

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu