Depeche Mode va concerta în România pe 26 iulie 2023

Depeche Mode va concerta în România pe 26 iulie 2023

Depeche Mode revine la București pe 26 iulie 2023. Concertul face parte din turneul mondial „MEMENTO MORI” și va avea loc la Arena Națională, în cadrul unul eveniment organizat de Emagic.

Vânzarea publică începe vineri, 7 octombrie, ora 10:00, la bilete.emagic.ro și depechemode.emagic.ro, în rețelele iaBilet.ro și Entertix.ro.

Depeche Mode, incluși în 2020 pe lista „Rock & Roll Hall of Fame”, au anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Berlin, lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial. Cel de-al cincisprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de „Memento Mori” și se va lansa în primăvara lui 2023.

Discutand despre Memento Mori, Martin Gore a declarat: „Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioadă. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte„.

Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să împărtășim acest material cu voi și de abia așteptăm să vi-l prezentăm live în concertele de anul viitor” – a adăugat Dave Gahan.

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani. Cel mai recent și cel mai îndelungat turneu Depeche Mode – „Global Spirit Tour” (2017-2018) – peste 130 de concerte – a adus trupa în fața a peste 3 milioane de fani, atât în Europa, cât și în America de Nord. Printre țările norocoase s-a aflat și România, cu un show live la Cluj-Napoca, organizat de Emagic în 2017, la Cluj Arena.

Anterior Amalgama va deschide concertele Lordi din România
Înainte Leprous și Kalandra intră în line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu