Concert Slayer – Final Show la Metalhead Meeting 2019

Concert Slayer – Final Show la Metalhead Meeting 2019

Slayer va cânta ultimul show din carieră în România la București, pe 10 iulie 2019 la Arenele Romane în cadrul Metalhead Meeting 2019 aniversând și 15 ani de METALHEAD în România! Biletele se pun în vânzare vineri pe 14 decembrie la ora 10:00, iar primele 1000 de bilete au preț special.

Dacă ar fi să ne gândim la formații care nu mai au nevoie de nicio prezentare, cu siguranță Slayer ar fi una dintre acestea. Slayer se numără printre titanii muzicii, nu doar a metalului. Este formația care a influențat sute de alte formații, este formația care a cristalizat thrash metalul dar și care a influențat covârșitor genurile extreme ale metalului, multi artiști ai scenei black și death metal numind Slayer printre principalele lor influențe.

Formații precum Gojira, Slipknot, Pantera, Kreator, Mayhem, Darkthrone, Behemonth sau System of a Down nu ar fi sunat la fel fără Slayer, Kisser de la Sepultura declarând ca fără Slayer formația din Brazilia nu ar fi existat. Cu un album, Reign in Blood, care a influențat irefutabil scena death metal, Slayer a dat naștere indirect mai multor subgenuri metal. Controversele nu au întârziat să apară, mai ales când tematica predilectă a versurilor făcea trimitere la criminali în serie, la holocaust, la crimele naziștilor sau la diavol și infern. Interziși, acuzați ca simpatizanți ai ideologiei naziste sau ca practicanți ai satanismului, Slayer au creat controverse din Statele Unite până în India, iar totul a început în 1981.

Atunci, un grup de adolescenți, Kerry King, Jeff Hanneman, Tom Araya și Dave Lombardo au pus bazele Slayer. King și Hanneman aveau 17 ani, Araya era cel mai „bătrân”, având 20 de ani iar Lombardo avea doar 16 ani. Faptul că Lombardo era încă la liceu, i-a făcut să înregistreze primul album, „Show No Mercy”, noaptea, pentru că în timpul zilei toboșarul mergea la liceu. Cu toate că au început în prima fază ca o formație care făcea cover-uri după piese Iron Maiden sau Judas Priest, singurul cover pe care îl găsim în cele 12 albume semnate Slayer este „Dissident Agressor”, piesă Judas Priest.

După 37 de ani în care au făcut una dintre cele mai brutale, șocante și agresive forme de muzică, numărându-se între cele patru formații care au definit un întreg gen muzică, fiind o formație cu care alte trupe de prima mână sunt comparate, după 12 albume de studio lansate, multiple înregistrări live, compilații, clipuri live, două box set-uri, cu aproape 3000 de concerte în toate colțurile lumii, cu nenumărate premii și cinci nominalizări la premiile Grammy din care două câștigate, cu Discuri de Aur și cu propria expoziție la The Smithsonian, dar și cu prezențe în sute de reviste, cu trauma pierderii unui membru fondator, toată această istorie, toată această epoca Slayer, una dintre cele mai mare formații de thrash/metal/punk din toate timpurile se apropie de final.

Slayer au un ultim turneu mondial pentru a le mulțumi fanilor care au fost alături de ei aproape patru decenii.

Biletele se pun în vânzare prin iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • South of Heaven (pe teren, fără loc, în fața scenei) – 280 lei în earlybird, 300 lei în presale și 330 lei la intrare + taxe 10 lei
  • Premium (cu loc) – 240 lei în earlybird, 260 lei în presale și 280 lei la intrare + taxe 10 lei
  • Acces General (cu loc) – 190 lei în earlybird, 210 lei în presale și 230 lei la intrare + taxe 10 lei

Perioada earlybird este limitată la primele 1.000 de bilete.

Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren, dar însoțiți de un adult care are bilet.

Biletele se pun în vânzare vineri, pe 14 decembrie la ora 10:00 în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior CRONICA CONCERT BKS, HERESY & SCANDAL in Club Fabrica – 3 decembrie 2018
Înainte Galerie foto Metal Gates Festival 2018 – Ziua 3

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu