• Breathelast: The Bridge (videoclip nou)
  • Breathelast: The Bridge (videoclip nou)
  • Breathelast: The Bridge (videoclip nou)

Breathelast: The Bridge (videoclip nou)

The Bridge este cel mai nou videoclip Breathelast, pe care il puteti urmari mai jos. Piesa The Bridge face parte din LP-ul All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away (2018), inregistrat si produs de Marius Costache @ Studio148, publicat de Universal Music Romania.

Cel mai nou videoclip Breathelast a fost filmat de catre Iustin Surpanelu si Mihai Marin, la fostul Next Dog Studio (unde formatia a inregistrat alaturi de Marius Costache debutul autointitulat „Breathelast”, „The Flood” – split cu Cap de Craniu, „Intuneric” si „Maluri”) si a fost montat si colorat de catre Mihai Marin (Tourette Roulette).

„Personajul feminin din videoclip este jucata de catre Freakie Ana, careia ii multumim enorm pentru tot ajutorul si buna dispozitie”, spune trupa.

„Muzica vine cu noi peste tot, zi de zi, ne amplifica starile si ne da vointa sa parcurgem zile dificile, iar acesta este podul (The Bridge) dintre prestatorii si ascultatorii de muzica, o cale cu doua sensuri, pe care o tinem deschisa tot timpul pentru a transmite si comunica mai bine trairile, de ambele parti. Cel mai nou videoclip Breathelast aduce aceasta idee in lumina, personajul principal traind o zi din viata ei alaturi de muzica trupei preferate, ce ii devine companion si amplificator de stari pentru oricare dintre activitatile personale, de la simpla trezire cu piesa in tema in loc de alarma, pana la a avea aproape un dialog plin de adrenalina cu membrii formatiei, ce salasluiesc in tot ceea ce face sau simte eroina videoclipului. Aceasta comunicare constanta, dintre muzica ce asigura fundalul trairilor si propriile sentimente manifestate liber devine un pod, o cale intre formatie si ascultator si invers, o cale pe care mereu o vom strabate ca pe o aventura, nestiind unde duce, stiind doar ca drumul este mult mai placut in compania muzicii preferate. Speram sa va bucurati de clip si sunete, asa cum ne bucuram noi de fiecare dintre cei care rezoneaza cu ceea ce exprimam muzical. Enjoy!”

Breathelast – The Bridge (videoclip oficial)

All Of This Amounts To Exactly Nothing,
Until You Throw It All Away / 2018

stream / download / get the album here:
Universal Music Romania: https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts
Dark Side.Merch Division: http://bit.ly/2oOCbgX
GetMusic Ro: http://bit.ly/2I0LNOC
Cãrturesti: http://bit.ly/2oLZjwx

Universal Music România streaming/download:
https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri
https://umr.lnk.to/Breathelast-MonstrulYD
https://UMR.lnk.to/AscunsInPeretiYD
https://umr.lnk.to/ImiLipsesc

Official Breathelast media:

Facebook https://www.facebook.com/Breathelast
Youtube https://www.youtube.com/user/Breathelast
Spotify: http://smarturl.it/breathelastspotify
Soundcloud https://soundcloud.com/breathelast
Instagram https://www.instagram.com/breathelast/

Breathelast

Anterior Galerie foto Iubim 2 Roți 2019 - Ziua 1
Înainte RECENZIE CONCERT ELDER, CARDINAL & KING SOLOMON

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu