Cannibal Corpse cântă în Cluj-Napoca și Bucuresti

Cannibal Corpse cântă în Cluj-Napoca și Bucuresti

Cannibal Corpse cântă pe 12 iunie la Cluj-Napoca în /Form Space și pe 13 iunie la București la Quantic Club pe scena Open Air. Primele 200 de bilete au preț special.

Când vine vorba de Death Metal, Cannibal Corpse este o formație etalon a genului. Cu peste 3 decenii de activitate și 14 albume la activ, Cannibal Corpse este una dintre formațiile care a păstrat autentic soundul death metal.

Bazele trupei au fost puse de artiști care deja activau pe scena de death metal, printre aceștia numarându-se Paul Mazurkiewicz, Alex Webster sau Chris Barnes. Acesta din urmă avea sa părăsească formația în 1995, iar înlocuitorul său a fost George „Corpsegrinder” Fisher.

Formația a trecut de-a lungul timpului prin diferite probleme cauzate mai ales de versurile trupei, câțiva politicieni americani dorind să îi interzică cu desăvârșire pentru că ar fi subminat caracterul național al Statelor Unite.

În Australia au fost interziși timp de 10 ani (1996 – 2006), iar în momentul de față doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpăra discurile Cannibal Corpse. Aceeași problemă a fost și în Germania, unde nu au avut voie să cânte piesele de pe primele trei albume. În Rusia, din opt concerte șase au fost anulate după ce diferite grupuri religioase au făcut tot posibilul să interzică susținerea acestora.

În momentul de față, Cannibal Corpse are un line-up neschimbat din 2005.

  • Alex Webster – bass
  • Paul Mazurkiewicz – drums
  • George „Corpsegrinder” Fisher – vocals
  • Pat O’Brien – lead guitar
  • Rob Barrett – rhythm guitar

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Earlybird, primele 250 de bilete: 79 lei Acces General, 109 lei Golden Circle
  • Presale: 89 lei Acces General, 129 lei Golden Circle
  • La acces: 100 lei Acces General si 140 lei Golden Circle

Se pun în vânzare doar 1200 de bilete, iar la Golden Circle sunt doar 400 de locuri. Concertul are loc în aer liber.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe iabilet.ro puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier, oriunde în țară.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Billy Corgan (The Smashing Pumpkins) cântă la București pe 8 iulie la Arenele Romane
Înainte Dream Theater – “Distance Over Time” (cronica album)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu