International Tattoo Convention Bucharest: 11-13 octombrie 2013, Turbohalle

International Tattoo Convention Bucharest: 11-13 octombrie 2013, Turbohalle

70 de artisti tatuatori se pregatesc pentru Conventia Internationala de Tatuaje de la Bucuresti din octombrie. Turbohalle organizeaza si gazduieste inca o data cel mai mare eveniment din Romania dedicat body-art-ului: International Tattoo Convention Bucharest 2013!

In perioada 11-13 octombrie 2013, la Centrul Cultural de Evenimente Turbohalle va avea loc “International Tattoo Convention Bucharest 2013”. Conventia de la Bucuresti a devenit, in patru ani de la infiintare, cel mai important eveniment de gen din sud-estul Europei datorita numarului de artisti internationali participanti. Timp de trei zile, la Turbohalle, publicul general si publicul inscris pe listele artistilor va trai in lumea body-art-ului mondial.

Pregatiti-va pentru un eveniment care va prezenta artisti locali si internationali, precum si concursuri de tatuaje, expozitii de arta, muzica live, vanzatori si  zona comerciala cu materiale de tatuaje, body-piercing, haine sau accesorii, cat si diverse alte atractii! Tot weekend-ul participantii se pot tatua si vor experimenta atmosfera unica din lumea fascinanta a tatuajelor, arta body-piercing & body painting.

itc 2013

Festivalul din acest an va impresiona cu siguranta. Invitati speciali la acest eveniment sunt unii dintre cei mai buni si mai visual artisti tatuatori din lume. Primul dintre ei este Emilio Gonzales (Venezuela), care va fi prezent la conventie pentru un seminar ce doreste sa acopere metode de body-piercing, implanturi si body-modification. Al doilea mare artist invitat este el însusi o expozitie: “Omul Sah” Matt Gone (SUA), tatuat din cap pana in picioare in carouri alb-negre, o tabla de sah ambulanta ce cu greu se va pierde prin multimea oamenilor prezenti pe toata durata conventiei. La cea de-a patra editie a “International Tattoo Convention” vor fi peste 50 de standuri expozitionale, peste 70 de artisti profesionisti din care 40 sunt artisti internationali din tari precum Olanda, Suedia, Irlanda, Novegia, Finlanda, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, Estonia, Rusia, Nepal, Moldova pentru a-si demonstra talentul lor grafic si tehnicile de tatuare acumulate de-a lungul carierei, luand parte la un adevarat maraton de competitii si workshop-uri.

Conventia de la Bucuresti este binecunoscuta in lume pentru diversitatea stilurilor abordate aici: de la old-school-authentic, dark-style, cartoon, traditional-tribal, Japanese, pana la realistic, new-school, chiar si tatuaj cosmetic. Artistii celor mai reusite tatuaje realizate in cadrul conventiei vor fi premiati cu trofee dedicate: Best Of Day 1, 2 & 3 si Best Of Show. Artistii participanti la conventie pot fi nominalizati de purtatorii operelor lor si pentru trofeele aferente categoriilor: Best of Old School, Best Of New School, Best Of Oriental, Best of Color Tattoo, Best Black & Grey si Best Crazy.

Selectii din programul festivalului:

– Emilio Gonzales ce va veni pentru prima data in Romania pentru un seminar despre body piercing, body modification si implanturi. Cei care vor sa participe la acest seminar sunt rugati sa trimita un mail la adresa conventiontattoo@yahoo.com.
– Matt Gone – un artist care este el insui o expozitie de tatuaje, avand pe tot corpul sau propriile sale opere grafice.
– Invaders and Luciano Sultan vor oferi publicului un spectacol incredibil de coregrafie si dance-performing.
– DJ Sets: Kaya Foundation şi Philo
– Concerte live: Rares Totu & The Midnight Express, Harmony si Raizing Hell.
– Body Painting & Girls Show
– Art-Cinema Corner
– Targ de prezentare cu vanzare art-fashion.

In fiecare zi a conventiei incepand cu ora 12:00, amatorii de tattoo, piercing si body-painting realizate de mainile unor adevarati profesionisti vor fi la Turbohalle. Publicul va avea la dispozitie si accesorii specializate, produse din categoria “fashion for tattoo”, standuri de muzica si  muzică live. Pretul biletului pentru fiecare zi a festivalului va fi de 10 lei, iar abonamentele pentru toate zilele vor putea fi achizitionate cu 20 lei. Biletele si abonamentele vor fi disponibile exclusiv la intrarea in incinta Turbohalle, Bulevardul Iuliu Maniu nr.220B (langa statia de metrou Pacii).

Un eveniment organizat de Asociatia Tattoo and Piercing Romania si Turbohalle.

Anterior Stephen O'Malley - SUNN O))), Yoni Silver and guests, Lovers Ritual, Valerinne: Concert in Bucuresti
Înainte Trupa Apotheoses revine pe scena in a 34-a editie Metal Under Moonlight

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu