Trupa Apotheoses revine pe scena in a 34-a editie Metal Under Moonlight

Trupa Apotheoses revine pe scena in a 34-a editie Metal Under Moonlight

Mai putin de trei saptamani au ramas pana la a 34-a editie Metal Under Moonlight. Sambata 5 octombrie 2013, incepand cu ora 20.00, sunteti invitati in Club Ageless (Bucuresti) la un concert cu totul si cu totul aparte – patru formatii, patru voci feminine, o seara de symphonic, melodic, gothic, heavy si power!

Apotheoses, a doua din cele patru formatii care vor urca pe scena, va sustine in 5 octombrie primul ei concert dupa o pauza de aproape un an!

„Dupa o indelungata pauza ne bucuram sa revenim pe scena bucuresteana. Ne vom revedea intr-o formula noua: pe langa Raluca (la clape), Gomez (tobe) si Cristi (chitara), Vali Cristocea vine in postura de nou basist, iar Tiberiu Moraru revine la chitara. Dupa aproape un an de cautari  vrem sa pastram noua voce ca pe o surpriza. Va asteptam in numar cat mai mare sa petrecem o noua seara Metal Under Moonlight!” (Raluca, membru fondator Apotheoses).

Concertul Inbound, Apotheoses, Stonelight si The Hourglass va avea loc sambata 5 octombrie, in Club Ageless (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti). Ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului), pret bilet: 20 lei (biletele se vor vinde numai la intrarea in club, in seara concertului).

Concertul face parte din seria Metal Under Moonlight, care va include si concertul de sambata 16 noiembrie 2013, cu Syn Ze Sase Tri (bloodstained black metal/Timisoara), Neokhrome (cosmic black metal/Ungaria) si Kamen (thrash metal), tot in Club Ageless.


Detalii despre cele 4 formatii:

THE HOURGLASS (symphonic gothic metal/Cluj-Napoca)

Facebook
Youtube

STONELIGHT (melodic heavy metal/Bucuresti)

Facebook

APOTHEOSES (symphonic power metal/Bucuresti)

Facebook
Youtube

INBOUND (heavy rock metal/Bucuresti)

Facebook

Paginile oficiale ale evenimentului:

https://www.facebook.com/events/497933316963509
http://www.letsrock.ro/mum

Anterior International Tattoo Convention Bucharest: 11-13 octombrie 2013, Turbohalle
Înainte Headfullofnoise: Kill Convention, Deathdrive si DBD au facut haos (cronica)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu