Hteththemeth a lansat videoclip nou, alături de 4Tune Quartet

Hteththemeth a lansat videoclip nou, alături de 4Tune Quartet

Hteththemeth, trupa de „unhuman music” din Brașov, a lansat videoclipul piesei „Light Lies”, într-o variantă pusă în scenă alături de 4Tune Quartet în luna martie, în cadrul turneului „Best Worst Case Scenario – a classical twist”.

Videoclipul spune povestea a doi străini care se întâlnesc și se îndrăgostesc în „The House of Lights”, un loc magic, în care nimic nu este ceea ce pare, nici măcar casa însăși. Este un loc unde măștile pe care oamenii le poartă zi de zi ies în evidenta și cad la întoarcerea unei clepsidre. Atunci când vor păși în afara spațiului magic al casei, cei doi străini vor fi marcați de experiența trăită înăuntru, dar oare vor ieși sinceri fata de sine și unul față de celălalt sau Minciuna îi va cuprinde în îmbrățișarea ei înșelătoare? Urmăriți videoclipul până la final, ca să aflați răspunsul la această întrebare:

Hteththemeth este trupa care a reprezentat cu succes România la Berlin, la Finala Mondială Global Battle of the Bands din mai 2016, acolo unde s-a clasat pe locul al doilea. Piesa „Light Lies” este una dintre cele pe care le-a interpretat în cadrul concursului international și face parte din albumul conceptual „Best Worst Case Scenario”, lansat în aprilie 2016.

hteththemeth.bandcamp.com
facebook.com/Hteththemeth

4Tune Quartet este un proiect muzical deosebit din Brașov, care arată o nouă față a rock-ului, transformând capodopere ale genului în piese de muzică de cameră, într-un aranjament specific unui cvartet clasic. Cele patru componente ale 4Tune Quartet sunt muzicieni profesioniști, membri ai Filarmonicii Brașov, cu o iubire aparte pentru muzica rock și metal.

facebook.com/4TuneQuartet

Anterior TBA lanseaza EP-ul It's Something in club Motiv pe 25 mai
Înainte Opt nume noi la Metalhead Meeting, ultima saptamana de presale si bilete de o zi

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu