Trei noi confirmări pentru Rockstadt Extreme Fest 2018

Trei noi confirmări pentru Rockstadt Extreme Fest 2018

FLESHGOD APOCALYPSE, GOATWHORE și NERVOCHAOS sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest, festival ce are loc în perioada 2-5 august, pe terenul de Biatlon din Râșnov.

Astfel, după anularea forțată din aprilie, împreună cu managementul Fleshgod Apocalypse am reușit reprogramarea concertului, de aceasta dată în cadrul Rockstadt Extreme Fest, propunere venită chiar din partea formației, dornică să revină în România.

Cu un sound ce combină muzica clasică cu sonoritățile death metal, Fleshgod Apocalypse este una din acele formații a cărei muzică este chiar mai brutală decât numele îl sugerează. Lansați in 2007, trupa a devenit imediat recunoscută grație unor demouri propulsate de turnee alături de Napalm Death și Hate Eternal.

Discul de debut a apărut în 2009, într-un lineup consolidat alături de Tommado Riccardi, Cristiano Trionfera, Paolo Rossi și Francesco Paoli, pianistul Francesco Ferrini alăturându-se formației în 2010. A urmat al doilea disc în 2010, Agony, unde aranjamentele orchestrale au devenit esențiale în muzica Fleshgod Apocalypse, detaliu consolidat inclusiv cu lansarea lui Labyrinth, în 2013.

Cvintetul s-a bucurat de recunoaștere la nivel internațional, atât în rândul ascultătorilor cât și presei de specialitate, iar la momentul actual este considerată elita metal a ramurii simfonice. Recent, pianistul Francesco Ferrini a înregistrat pentru viitorul album Dimmu Borgir.

GOATWHORE vin tocmai din Louisiana, proiect înființat de Sammy Duet (ex-Acid Bath). Așa cum și numele sugerează, Goatwhore tratează constant teme lirice în contextul anti-creștinismului, satanismului și realmente, tot ce înseamnă ocult. În ce privește notorietatea sa, Goatwhore este în acest moment etalon a ce înseamnă blackened death metal, cu o activitate de peste 20 de ani, perioadă în care în formație au activat sau activează în continuare muzicieni din Ritual Killer, Crowbar, Nachtmystium, Soilent Green sau Acid Bath. Istoria Goathwore este însăși presărată cu momente dramatice, uneori traumatice sau incidente paranormale.

La Rockstadt Extreme Fest, Goatwhore își vor promova cel mai nou album, Vengeful Ascension, înregistrat 100% analog alături de Jarrett Pritchard (1349, Gruesome) și legendarul Erik Rutan.

Direct din Sao Paulo, NERVOCHAOS este un alt nume cu o istorie bogată în spate, mai precis o cariera de peste 20 de ani, alimentată de un singur scop, acela de a crea o muzică agresivă și totodată haotică, câștigând statutul de nume cult în scena muzicii extreme. Având la activ 14 materiale de studio și turnee în toată lumea alături de nume precum Venom, Cannibal Corpse sau Kreator, Nervochaos urcă pentru prima dată pe scena Rockstadt Extreme Fest.

Până în acest moment au confirmat IN FLAMES, W.A.S.P., OBITUARY, POWERWOLF, CONVERGE, ENSLAVED, DYING FETUS, FLESHGOD APOCALYPSE, METAL ALLEGIANCE, BRUJERIA, SEPTICFLESH, GOATWHORE, DIRTY SHIRT, BUCOVINA, BELPHEGOR, ORIGIN, COMA, GUTALAX, FLESHLESS, GET THE SHOT, FULL OF HELL, DUST BOLT, INFEST, OBSCURE SPHINX, KISTVAEN, E-AN-NA, INGESTED, NERVOCHAOS, KUROKUMA, THE FALLEN PROPHETS, THE THIRTEENTH SUN, W3 4R3 NUM83RS și IMPURE WILHELMINA.

Biletele sunt disponibile online cât și în rețele locale via:

www.rockstadtextremefest.ro
www.myticket.ro
www.bilete.ro

Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca și precedentele ediții, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

270 lei = 5.02 – 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 și pe toată durata festivalului

Anterior May Day DIY Fest @ Underworld Bucuresti
Înainte Nothing More vor deschide concertul Stone Sour de la Arenele Romane

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu