Nothing More vor deschide concertul Stone Sour de la Arenele Romane

Nothing More vor deschide concertul Stone Sour de la Arenele Romane

Pe 26 iunie, METALHEAD va invita la Arenele Romane din București pentru un show cu americanii de la STONE SOUR!

În deschidere vor urca pe scenă cei de la Nothing More.

Nothing More vin tocmai din Texas, Statele Unite, și au 15 ani de activitate, perioadă în care au experimentat cu stilurile muzicale, abordant de la hard și alternative rock până la progessive metal pe alocuri.

Povestea formației a început într-o tabără organizată de biserică, în care Johnyy Hawkings l-a întâlnit pe Mark Vellelunga care cânta la chitară în tabăra respectivă. Cei doi au format oficial formația în 2003 la scurt timp s-a alăturat și Daniel Oliver, cei trei reprezentând și acum nucleul trupei.

De-a lungul celor 15 ani de activitate, Nothing More a fost nominalizată la 3 premii Grammy pentru Best Rock Performance (Go to War), Best Rock Song (Go To War) și Best Rock Album (The Stories We Tell Ourselves).

The Stories We Tell Ourselves este cel mai recent material al formației iar piesa „Go To War” inclusă pe acesta a ajuns în prima poziție din Billboard Us Rock Songs.

În momentul de față Nothing More înseamnă:

  • Honny Hawkins – voce
  • Mark Vollelunga – chitară, backing vocals
  • Daniel Oliver – bass, backing vocals
  • Ben Anderson – tobe

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile, la următoarele prețuri:

  • PRESALE: Categoria A: 165 de lei, Categoria B: 149 de lei, Categoria C: 100 de lei – până pe 5 iunie
  • PRESALE 2: Categoria A: 175 de lei, Categoria B: 155 de lei, Categoria C: 110 de lei – până pe 26 iunie
  • Categoria A: 185 de lei, Categoria B: 159 de lei, Categoria C: 120 de lei – la intrare

De asemenea, găsiți în vânzare și pachete speciale cu bilete incluse:

  • Early Entry (include bilet categoria B, acces mai devreme in locatie, poster cu autograf, bratara speciala – doar 50 de bucati) – 384 de lei earlybird si 404 lei in presale
  • Meet & Greet (include bilet categoria B, meet & greet, acces mai devreme în locație, poster cu autograf, pana de chitară, ecuson – doar 75 de bucăți) – 616 lei earlybird și 636 lei în presale
  • Side Stage VIP (include bilet categoria B, acces într-o parte a scenei la primele trei piese, poster cu autograf, pana de chitară, ecuson – doar 6 bucăți) – 1311 lei în earlybird și 1331 lei în presale.

Pachetele speciale nu se rambursează, sunt NOMINALE și nu sunt transferabile. De aceea puteți să cumpărați doar câte un pachet per comanda. Toate materialele incluse în pachete vor fi primite în ziua concertului la intrare. Cumpărătorii lor vor informați de către organizatori cu câteva zile înainte cu toate detaliile care nu sunt cuprinse mai sus. Posesorii de bilete categoria A primesc și un poster color și o brățară. Posesorii de bilete categoria B primesc și o brățară.

Anterior Trei noi confirmări pentru Rockstadt Extreme Fest 2018
Înainte Concert Grimegod in premiera la Bucuresti

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu