• White Walls anunță noua dată a concertului de lansare pentru Grandeur

White Walls anunță noua dată a concertului de lansare pentru Grandeur

Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls a lansat al treilea album oficial numit Grandeur pe 23 Octombrie 2020. Concertul de lansare, mult amânat, este în sfârșit reprogramat pe 17 Septembrie 2021 în Quantic Club, București.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Despre eveniment basistul Șerban spune: “Suntem mai mult decât încântați să vă putem comunica noua dată în care veți putea asculta noul nostru album, Grandeur. Am pus enorm de mult „din noi” în acest album și sperăm că experiența Grandeur live va fi și pentru voi cum o să fie pentru noi, și că ne vom regăsi în Quantic în număr cât de mare ne va permite legea.

Evenimentul va respecta toate restricțiile impuse de autorități, fapt pentru care se pun în vânzare un număr limitat de bilete.
Biletele achiziționate inițial pentru data de 24.10.2020 sunt valabile (automat, fără o altă formalitate din partea cumpărătorilor) pentru data de 17.09.2021.

Biletele se pot achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • Presale: 70 lei (preț redus până la data de 16.09.2021)
  • Normal: 80 lei (în ziua evenimentului – 17.09.2021)

Puteți viziona videoclipul piesei „Eye For An I” aici:

Anterior Loch Vostok a lansat cel de-al optulea album
Înainte Concert Katara și Mors Silens la Arad

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu