Valerinne a lansat albumul Monumenta

Valerinne a lansat albumul Monumenta

Valerinne a lansat cel de-al treilea album, Monumenta, care poate fi ascultat sau descarcat in format digital mai jos.

Albumul a fost inregistrat live la Studio 148, mixat si masterizat de catre Marius Costache, iar evenimentul de lansare a discului are loc joi, 11 februarie, in Club Control, printr-un concert ce ii are ca invitati pe bulgarii de la Mytrip.

Valerinne este o trupă de post-rock/instrumental, înființată în ianuarie 2012 în București, avându-i în componență pe Alexandru Das – chitară/synth/soundscapes, Liviu Stoicescu – bas, Mircea Smarandache – tobe. Muzica trupei este un amestec de shoegaze, post-rock, post-metal, iar concertele sunt însoțite de live visuals.

Pe data de 8 octombrie 2012, Valerinne lansau Kunstformen der natur, albumul lor de debut, fiind considerat de către presa muzicală drept unul dintre cele mai originale și remarcabile materiale ale anului. Au cântat alături de Amenra, Environments, Atlantis, Maybeshewill, Tides from Nebula, Our Ceasing Voice, Stephen O’Malley , iar în primăvara lui 2013 au pornit într-un turneu european prin Bulgaria, Croația, Serbia, Cehia, Germania și Belgia alături de trupa bucureșteană Environments și au cântat la Dunk! Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de post-rock din Europa.

La sfârșitul anului 2013, formația a lansat cel de-al doilea album, Arborescent, promovat prin mai multe concerte în țară, inclusiv la festivaluri precum Rockstadt Extreme Fest și Padina Fest, iar 2016 a început pentru Valerinne cu lansarea a două materiale: albumul Monumenta și un split EP împreună cu Tauusk, Telemetry.

>> Asculta Valerinne Monumenta <<

valerinne monumenta

Contact Valerinne:

www.facebook.com/valerinneofficial
valerinne.official@gmail.com

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Anterior Breathelast - Infern piesa noua live @ Balta Alba secret show (video)
Înainte AntiValentin: Concert Pistol Cu Capse, Niste Baieti, Gray Matters, Just Another Lie @ fabrica

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu