Vader se alatura concertului Kreator si Dagoba de pe 25 Ianuarie de la Arenele Romane

Vader se alatura concertului Kreator si Dagoba de pe 25 Ianuarie de la Arenele Romane

Pe data de 25 Ianuarie, alaturi de Kreator si Dagoba, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti vor urca si polonezii de la Vader. Acestia vin cu un show special care marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului „The Ultimate Incantation”, primul material discografic al formatiei.

Bazele Vader au fost puse in 1983, de catre Piotr „Peter” Wiwczarek, care pe atunci era basist, si de chitaristul Zbigniew „Vika” Wroblewski. In cursul anilor, Vader a suferit mai multe schimbari de componenta, Piotr fiind singurul membru constant.

Initial au pornit ca un grup de heavy metal, intreptandu-se apoi spre thrash/speed, pentru ca la finalul anilor ’80 sa ajunga la death metal. Pana in prezent, polonezii au lansat 11 albume, ultimul dintre ele, „The Empire” fiind lansat in 2016.

Din 2011, lineup-ul Vader este format din Piotr „Peter” Wiwczarek (voce chitara), Marek „Spider” Pajak (chitara), Tomasz „Hal” Halicki (bass) si James Stewart (tobe).

Asadar, pe 25 Ianuarie ne intalnim cu Kreator, Vader si Dagoba la Arenele Romane din Bucuresti.

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

  • Earlybird: 99 Lei Acces General, 145 Lei Golden Circle (in fata scenei) – primele 200 de bilete, pana pe 15 noiembrie;
  • PRESALE: 115 Lei Acces General, 165 Lei Golden Circle (in fata scenei) – pana pe 15 ianuarie
  • LA INTRARE: 125 Lei Acces General – in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 1300 Acces General. Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de braara textila (pe care o primii la intrare).

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Galerie foto Top T 2017 Buzau – Ziua 2
Înainte Bucium anunță turneul național de promovare a noului album, Miorița

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu