URBAN METAL 12: Ultimul concert Domnination si The Boy Who Cried Wolf din acest an

URBAN METAL 12: Ultimul concert Domnination si The Boy Who Cried Wolf din acest an

Asa cum ne-a obisnuit ca in fiecare an, Domination (n.r. trupa tribut Pantera) vor sustine un concert pe data de 21 decembrie  in club Fabrica.  Invitatii speciali sunt The Boy Who Cried Wolf si mai tinerii lor colegi de breasla Till Lung Collapse.

Pretul unui bilet va fi de 15 lei. Aceasta va fi si ultima editie Urban Metal pe 2013. Evenimentul va avea si o serie de invitati speciali ce vor fi anuntati in zilele ce urmeaza.

Formula trupei ramane neschimbata, astfel ca pe scena vor urca:

Cezar Popescu (Vita de Vie, Days Of Confusion) – chitara
Cosmin Lupu (Days Of Confusion) – chitara
Cristi Dumitrescu (Voodoo) – tobe
Adi Cotoara (Changing Skins) – bass
Stefan Zaharescu – voce

Evenimentul va avea loc la Club Fabrica din Bucuresti si se va bucura de aceasta data de un setlist diferit, compus din ultimele piese cantate vreodata de Pantera. Pe langa piesele clasice de pe primele albume Pantera, Domination vor include si compozitii de pe ultimele doua discuri ale trupei. Vrem ca acest eveniment sa fie o sarbatoare atat pentru un om ce a scris istorie in muzica cat si pentru un public care inca gusta muzica si calitatea unui concert live, asa cum trebuie el sa fie. Domination este prima si singura formatie tribut Pantera din Romania!

The Boy Who Cried Wolf  este un grup relativ nou in peisajul underground romanesc. Mihai (Breathelast), Serban (White Walls), Alex (Backstage Hero) si Bogdan (Chester) au lansat pana in prezent un material audio „Bad Time Stories„, album care a fost foarte bine primit de public dar si de presa de specialitate.

Till Lung Collapse este un alt grup cu multa experienta, dar relativ nou de post/hardcore ce are in componenta pe Vali( Breathelast), Pava ( ex: Deadeye Dick), Paul ( Cap de Craniu), Dan ( Walk in Abyss) si Andrei(Idea). Pana in prezent baietii au sustinut o serie de concerte in Bucuresti si pregatesc albumul de debut.

Anterior Breathelast: Basistul Alex Lazar paraseste trupa (comunicat oficial)
Înainte Diamonds Are Forever: concert la Baia Mare

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu