UMR Fest 3: Line-up complet Dream Day(Tragic, Fjord, Space Clinic)

UMR Fest 3: Line-up complet Dream Day(Tragic, Fjord, Space Clinic)

Space Clinic completeaza line-up-ul ultimei seri, intitulata Dream, din cadrul festivalului Underground Metal Resistance. In compania trupelor Tragic, Fjord si Space Clinic, Dream Day va propune o intalnire cu sonoritati din zona post si experimental in clubul Question Mark pe data de 16 martie, duminica.

Tragic se remarca ca fiind o trupa cu o stil diferit fata de etichetele clasice intalnite in rock metal. Trupa imbina cu success elemente de punk underground, alternative, grunge si metal cu stiluri precum stoner si psihedelic. Greu de catalogat, trupa si-a denumit sound-ul propriu ca tragic metal. Formati in anul 2006, Tragic lucreaza momentan la primul material discografic, intitulat “paralapapisi”.

http://www.youtube.com/watch?v=LYpzeAJcATQ

Fjord a fost una dintre primele alegeri pentru seara intitulata Dream din cadrul festivalului. Formata in Bucuresti, trupa imbina multiple stiluri precum shoegaze, post rock, post metal cu sonoritati mai extreme venite din aria death metalului melodic, avand ca scop, dupa cum declara si membrii trupei, crearea unei “muzici cu inteles” care sa exprime o paleta larga de sentimente prin sunete si versuri. Fjord au la activ un demo, inregistrat in 2012 cu numele “Once Forsaken”.

http://www.youtube.com/watch?v=qWxo7Kr_Ffo

Space Clinic este o trupa de alternative cu influente post rock. Bazele acesteia au fost puse de Andrei (tobe), Gimi (chitara) si Mircea (chitara). Dupa numeroase schimbari de componenta, trupa a ajuns la formula actuala alaturi de Justin (bas) si Alina (voce). Space Clinic si-a inceput serios activitatea concertistica chiar din luna ianuarie a lui 2013 in cluburi din Bucuresti – Expirat, Panic, Underworld, Club A, Question Mark, Control– precum si in cateva orase din tara (Piatra Neamt, Targoviste). In prezent trupa lucreaza la noi compozitii si isi propune editarea primului material discografic ce va aparea sub forma unui EP.

https://www.youtube.com/watch?v=kzlUu3SE8YY

Dream Day continua ca restul serilor cu un afterparty special.

In fiecare duminica, Radio Lynx va avea ca invitati in cadrul emisiunii Heavy Hour de la ora 20:00, membri ai trupelor din cadrul festivalului.

Sustinatorii miscarii Underground Metal Resistance pot achizitiona abonamente pentru festival din Question Mark la pretul de 45 de LEI. Mentionam ca numarul lor este limitat la 30 de bucati, iar primii 10 cumparatori vor primi si un cd gratuit cu unul dintre cele doua EP-uri Wormgod. In rest accesul se va face dupa cum urmeaza:

Warm Up, 13 martie – 10 LEI – N.E.G.A.T.I.V., Crossbone
Chaos, 14 martie – 15 LEI – Akral Necrosis, Marchosias, Apa Simbetii, Spinecrusher, Berserkers
Urban, 15 martie – 15 LEI – Breathelast, Deadeye Dick, Walk the Abyss, Sinscape, Key to the Crown
Dream, 16 martie – 15 LEI – Tragic, Fjord, Space Clinic

Underground Metal Resistance revine pentru a 3-a editie cu un concept imbogatit si cu o locatie noua. Cavalleria Extreme Division va invita la noua editie a festivalului dedicat scenei autohtone in Question Mark din Bucuresti. Timp de 4 zile, in luna martie a acestui an, fanii trupelor romanesti underground sunt invitati sa participe la seria de concerte si de party-uri speciale.
Evenimentul are loc in zilele de joi, vineri, sambata si duminica adica 13, 14, 15 si 16 martie.
Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

umr3-DREAM

Anterior RoadkillSoda: Early Spring Semi Tour
Înainte Handful of Hate (Italia), Whispering Woods si Malpraxis la "1 Mai Rock Festival Sibiu 2014

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu