Týr in concert la Quantic Club

Týr in concert la Quantic Club

Feroezii de la TÝR revin la București pe 11 decembrie în Club Quantic din București. Primele 100 de bilete costă doar 59 de lei și se găsesc pe iabilet.ro.

Probabil cea mai exotică apariție a scenei folk/viking, TÝR a luat naștere în 1998, pe vremea când membrii trupei aveau doar 17 ani. Muzica formației este puternic inspirată de mitologia nordică, muzica tradițională a Insulelor Feroe precum și muzica heavy metal.

Misiunea formației TÝR este de a dărâma zidurile construite între orice gen de metal apărut în toți acești ani. Power, doom, black, progressive, gothic, viking, folk, ethnic sau epic metal. Astfel de ziduri nu fac decât să distrugă idei.” declara trupa. O trupă deloc străină pentru publicul român, Týr a concertat în cadrul celebrelor turnee Paganfest și Black Sails Over Europe, concertând alături de Ensiferm, Eluveitie, Turisas, Korpiklaani, Amon Amarth sau Alestorm.

Primele 100 de bilete costă doar 59 lei, urmatoarele în presale 79 lei, iar la intrare 100 lei.

Biletele se găsesc in format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Galerie foto lansare Sur Austru - Meteahna Timpurilor în Quantic
Înainte Mephorash, pentru prima dată în România, la Rockstadt Extreme Fest 2020

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu