Before The Reign (MD): Demons/Lovers Tour in Romania

Before The Reign (MD): Demons/Lovers Tour in Romania

Before The Reign (post-hardcore, Chisinau, Moldova) are marea onoare să vă prezinte primul turneul al trupei – Demons/Lovers Tour, ce va avea loc la sfârșit de august în patru orașe din Romania.

Turneul include și doua concerte în Chișinău.

Trupa va începe turneul în Chişinău, var continua cu Satu Mare, București, Cluj, Iași și va închide cu un alt concert în Chișinău. Cu această ocazie, menționăm că pentru Before The Reign e prima ieșire în afara granițelor Republicii Moldova, după debutul pe scenă din 2013.

Turneul promovează ultimul release – single-ul „Demons/Lovers”; însă trupa va include în setlist atât piese de pe EP-urile ”Cycles” (2012) și ”Alpha” (2013) cât și single-uri ca ”One Day” sau ”Our Hearts”.

https://beforethereign.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/beforethereign/videos

In deschiderea concertului din Capitala, care are loc pe 24 august, vor canta trupele locale Key To The Crown si Epileptic Outbreak.

Key To The Crown – metalcore / Bucuresti

Epileptic Outbreak – deathcore / Bucuresti

turneu before the reign

Anterior Concert An Theos pe 25 iulie in Sibiu, warm-up ARTmania
Înainte Program si reguli de acces pentru concertul Korn de la Bucuresti

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu