Trupa TARG3T, despre Rockstadt Extreme Fest 2014

Trupa TARG3T, despre Rockstadt Extreme Fest 2014

TARG3T au o recenzie personalizata a experientei editiei din acest an a festivalului Rockstadt Extreme Fest 2014, unde au ajuns sa cante pe scena mare dintr-o intamplare (fericita), dupa ce initial erau programati pe scena mica la ore tarzii ale noptii. Detalii mai jos.

Cu Rockstadt Extreme Fest 2014, TARG3T  incheie seria de concerte „de vara”, urmeaza o perioada de respiro si de „incarcat baterii” de vreo 2 saptamani nu mai mult. Rockstadt Extreme Fest a fost o experienta minunata, o serie de evenimente si imprejurari ne-au adus pe scena „mare” a acestui festival, am avut sansa sa cantam in fata a catorva mii de oameni la o ora mai mult decat ok, nu am mai avut aceasta ocazie de la FAN FEST ul din 2006.

Chiar inainte sa urcam pe scena Ionut vocalul nostru spunea ca are emotii, cred ca cu totii aveam emotii, pregatisem pentru Rockstadt Extreme Fest un playlist de 35 de min stiind ca vom evolua pe scena mica, am modificat playlistul ne-am incalzit si am intrat.

Pe scena a fost extraordinar, vedeam efectiv cum se aduna mai multi si mai multi metalisti, apoi circle pit-uri, crowd surfing, wall of death…ce mai, toata gama de jocuri METAL CROWD. :) Ne-am trezit doar ca trebuie sa incheiem, trecusera deja 45 de min, asa parca intr-un minut si nici nu am avut sansa sa savuram prea tare momentul. A fost placut sa ne reintalnim cu prieteni si oameni dragi la festival, practic la tot pasul intalneam oameni faini, pe unii ii recunosti pe altii nu ii mai recunosti, oriunde te uitai vedeai o fata cunoscuta. Am mai vazut faptul ca exista totusi o legataura intre trupele romanesti de metal si nu numai, nu am vazut pe nimeni cu „figuri”, noi ne-am simit ca intr-o mica familie la Rasnov.

Punctul culminat a fost acela cand seful celor de la securitate dl. Irode a inceput sa faca crowd surfing, am zis what the f…, excelent! Asta da atitudine. Am fost placut surprinsi sa vedem oameni purtand tricouri TARG3T, eram destul de sceptici la faza cu merch-ul dar cei de la NICHERECORDS au facut treaba buna si au reusit sa vanda un sfert din marfa cu, care noi ne-am prezentat la Rockstadt Extreme Fest Multumim tuturor care au fost acolo „in the PIT” si care ne-au facut sa ne simitim extraordinar (nici macar nu se poate explica in cuvinte sentimentul pe care il ai atunci cand vezi atata popor care se misca pe muzica ta). Multumim Belevion, ROTOSOUND STRINGS si MCMUSIC pentru ajutorul neconditionat acordat in aceasta vara! Inchei prin a multumii echipei ROCKSTADT si lui Buvnitz pentru faptul ca ne-au acordat creditul de a evolua pe scena „mare”, multumim si Echipei tehnice, Vlad, Adrian, Katala, Cristi, Horea….   Vom uploada pe canalul nostru de youtube fimari de la Rockstadt Extreme Fest , azi prima parte :  piesele OBEY si THE LEFT AND THE RIGHT

Multumim din suflet! TARG3T  – crew

Targ3t @ Rockstadt Extreme Fest 2014

Anterior Costin Chioreanu semneaza coperta noului album At The Gates
Înainte Primele confirmari la Carpathian Alliance Metal Festival 2015

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu