Top T 2017 Buzau – Program si reguli de acces

Top T 2017 Buzau – Program si reguli de acces

Vineri (15 septembrie)
18:30 – Acces public
19:00–20:00 – Rockotecă cu Florin Artene
20:00-20:40 – Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut
21:00-21:40 – E-An-Na
22:00-22:50 – White Walls
23:10-00:10 – Trans-Express
00:30-01:30 – Taine
01 50 – Dirty Shirt
03:30 – Rockotecă / Afterparty

Sâmbătă (16 septembrie)
18:30 – Acces public
19:00 – Rockotecă cu Dan Goicea
20:00-20:20 – Dante
20:40-21:20 – Blacksheep
21:40-22:30 – Hteththemeth
22:50-00:00 – Survolaj
00:20-01:35 – Trooper
02:00-03:30 – Celelalte Cuvinte
03:50 – Rockotecă / Afterparty

Accesul in zona de festival se face in zilele de vineri 15 septembrie si simbata 16 septembrie incepind cu ora 18:30. Pentru a putea intra în zona festivalului, publicul trebuie să prezinte la cortul special amenajat un bilet pentru ziua respectiva, un abonament sau o invitație valida care pot fi folosite de o singură persoană, o singură dată. Invitatiile si abonamentele nu sint transmisibile. La intrarea in zona de festival, biletele, abonamentele si invitatiile vor fi scanate/verificate si preschimbate cu bratari. In caz de pierdere a bratarii, instrainare sau deterioare a acesteia, accestul in festival poate fi refuzat. In cazul abonamentelor si invitatiilor, bratara primita la intrare trebuie pastrata pe toata durata festivalului, in baza ei realizandu-se accesul si in ziua urmatoare. Participantii sunt respunzatori pentru orice deteriorare sau pierdere a bratarii. Organizatorii si echipele de ordine pot inspecta bratarile la intrare, la iesire si in toata zona si pe intreaga durata a festivalului. Biletele, abonamentele si bratarile de festival Top T nu sunt valabile pentru accesul in interiorul primului club de la intrare.

Accesul in zona VIP este permisa persoanelor cu bilet VIP si celor cu invitatie speciala, care vor avea numele afisat la mesele respective. Accesul in sectorul culiselor va fi permis exclusiv artistilor, tehnicienilor si organizatorilor pe baza ecusoanelor. Pentru interviuri, fotografii sau autografe este amenajata o zona speciala „meet and greet”, accesul fiind liber sau cu restrictiile impuse de unele formatii.

In zona de festival NU VA FI PERMIS accesul cu:droguri de nici un fel, bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele, animale de companie, bagaje voluminoase.

Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru pierderea, deteriorarea aparaturii foto/video, telefoanelor sau altor obiecte personale.

Vor fi acceptate lanturi, tinte si alte accesorii specifice cu conditia sa nu puna in pericol siguranta participantilor.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de un adult cu un bilet valid si prezinta certificatul de nastere. Părinții sau însoțitorii sunt responsabili pentru siguranța copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani. Organizatorii nu incurajează prezența copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor.

Accesul in zona de campare este permis exclusiv persoanelor care au bilet/abonament valid.

Fumatul va fi permis exclusiv in afara perimetrului clubului, in spatii special amenajate. Va rugam aveti grija cind stingeti tigarile.

Pe tot parcursul festivalului, barul si punctele de vanzare a produselor alimentare special amenajate vor servi bauturi racoritoare si alcoolice, gustari, pizza, sandwich-uri etc. Este interzisa servirea bauturilor alcoolice si tigarilor tinerilor sub 18 ani.

In zona de festival vor fi amplasate doua standuri de „merchandise” unul cu produsele promotionale ale festivalului si cele ale formatiilor participante si unul cu tricouri si accesorii diverse. Orice alta initiativa de promovare sau comercializare este posibila numai cu aprobarea organizatorilor.

Fotografierea si filmarea cu aparatura profesionista va fi posibila doar persoanelor acreditate. Folosirea altor aparate foto, camere video, telefoane mobile se va face cu conditia respectarii confortului celorlalti spectatori. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistarari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului catre organizator.

Încălcarea regulamentului poate atrage cu sine restricționarea accesului sau evacuarea din perimetrul festivalului.

Pentru situatii de urgenta adresati-va organizatorilor, personalului clubului sau echipelor de ordine.

Anterior Galerie foto Something for the Core Fest 2017 – Ziua 2
Înainte Frunză verde foi mărunte - noul videoclip semnat Bucium

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu