Tomorrow’s Outlook lansează videoclipul pentru „Wait for the Sun”, single de pe viitorul album „Black Waves”

Tomorrow’s Outlook lansează videoclipul pentru „Wait for the Sun”, single de pe viitorul album „Black Waves”

Tomorrow’s Outlook urmează să lanseze albumul Black Waves la sfârșitul acestui an, prin propria casă de discuri, Sörvik Rock Music.

Continuarea de 10 piese a materialului A Voice Unheard din 2018 este mixată și masterizată de Sascha Paeth (Avantasia/Masters Of Ceremony) și include primul single, Wait for the Sun, videoclipul acestuia fiind disponibil mai jos.

Conceptul din spatele videoclipului: „După execuția ei prin decapitare, sufletul ucigașei Anna se trezește la bordul navei lui Draugen confuz și fără amintiri despre faptele ei rele. Draugen este o creatură mitică prezentă în tradițiile din nordul Norvegiei, spiritul unui pescar înecat venit să avertizeze despre moarte – sau să o provoace. Veșnic navighează în noaptea perpetuă, așteptând mereu soarele. El o duce la locul execuției ei, unde pentru o scurtă clipă ea găsește speranța în lumina începutului dimineții, doar pentru a avea acea speranță smulsă pe măsură ce amintirile revin. Ea se întoarce la barcă pentru a rămâne în întunericul tărâmului spiritelor pentru totdeauna.

Black Waves este un album concept bazat pe evenimente reale din regiunea de coastă din jurul peninsulei Gressholman, care se întinde din 1748 până la începutul anilor 1900. Auzim povestea profund șocantă a unei duble crime brutale care a zguduit o mică comunitate și, de asemenea, despre un punct comercial cândva vital și important, care și-a găsit finalul într-un incendiu secole mai târziu. Poveștile sunt spuse în mare parte prin oamenii implicați, ale căror povești sunt ghidate de superstiții, frici și credințe originare din partea de nord a Norvegiei.

Trupa Tomorrow’s Outlook este din nordul Norvegiei și este una dintre cele mai muncitoare și mai aspirante trupe din regiunea lor.

Trupa folosește termenul Arctic heavy metal pentru a-și descrie muzica, care este puternic influențată de patria lor, atât în sunetul oarecum sumbru, cât și în temele lirice.

După 15 ani ca proiect de studio, membrii de bază și partenerii de compoziție Trond Nicolaisen, Andreas Stenseth și Øystein Kvile Hanssen au decis să treacă la următorul nivel și să formeze o trupă adevărată. Au completat formația cu cântărețul Tony Johannessen (Thunderbolt), bateristul Owe Lingvall (Nocturnal Rites) și chitaristul Valentino Francavilla (White Skull).

Tracklist Black Waves:

  1. Eventide
  2. Oceans of Sadness
  3. Black Hearts and Roses in Snow
  4. Black Waves
  5. Silver Ghost
  6. Wait for the Sun
  7. Lament of the Damned
  8. When Falls the Axe
  9. The Monument
  10. The Calm (Aria cover)

Owe Lingvall (Dreamday Media) și Konstantin Smirnov (Frogtown) au fost însărcinați să surprindă atmosfera single-ului video. Povestea a fost filmată la Gressholman de Andreas Ursin Hellebust, după conceptul Tomorrow’s Outlook.

În plus, Rado Javor, care a creat lucrări anterioare pentru trupă, inclusiv pentru albumul A Voice Unheard din 2018, a oferit ilustrația magnifică a discului.

Anterior Galerie foto concert Sear Bliss, Thy Catafalque, The Committee, WarHymn și SMAÉ la QFest 2023
Înainte Satyricon, The Flower Kings, Monuments, Borknagar și Taine la ARTmania Festival 2024

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu