Underground romanesc: Times of Need (Southern/Metal, Cluj-Napoca)

Underground romanesc: Times of Need (Southern/Metal, Cluj-Napoca)

Times of Need este o trupa de Southern Metal din Cluj-Napoca (Romania), infiintata la mijlocul anului 2013 de catre Feri Kilin – chitara, zis si Mr. Killin (ex – Delyr si Truda), impreuna cu Adrian Turcu bass (ex – EyeSeeRed si Betrayer).

Line-up-ului i s-a alaturat Razvan Usineviciu, vocal (Remakers) si Alin Baietan (ex – Pllfed si Clitgore) la tobe iar dupa doar cateva repetitii era evident ca exista „chimie” intre cei patru membri, care au gusturi muzicale asemanatoare.

Muzica este extrem de energica si „in your face”, dar in acelasi timp matura, mentinand un „vibe” pozitiv, influentele fiind in mare parte de peste ocean. „Backbone”, primul single Times of Need a aparut pe 26 august 2013, scoate in evidenta partea neconstructiva a concurentei dintre trupele romanesti si va fi inclus pe primul disc cu acelasi nume care va fi lansat in curand. In 15 octombrie 2013 a aparut si primul videoclip tras in studio pentru piesa “Liar”.

Pe parcursul anului 2014, Times of Need au la activ peste 15 aparitii live, in cadrul unor evenimente importante cum ar fi ”We are Rocking The City 2014 Cluj-Napoca” sau in cadrul festivalurilor moto din Romania.

In Aprilie 2014, trupa castiga Marele Premiu in cadrul concursului ”Jaxx Rock Battle – Acoustic Edition”. Cu un playlist pe masura, Times of Need este o trupa cu mult potential care emana energie, groove si multa atitudine.

Facebook page: Times of Need 

Times of Need Live @ We Are Rocking The City Cluj 2014

Times of Need – Backbone

Times of Need – Liar

Anterior DIRTY SHIRT: LOCUL 2 LA FINALA INTERNATIONALA WACKEN METAL BATTLE (+ Video live)
Înainte Rockstadt Extreme Fest: Informatii complete despre festival

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu