Tiamat va concerta în București

Tiamat va concerta în București

Legendara trupă suedeză Tiamat va susține un concert în clubul Quantic din București în ziua de sâmbătă, 4 aprilie 2020. Tiamat revine astfel în România la cererea publicului după show-ul susținut la Festivalul Posada Rock în urmă cu doar câteva luni.

Înființată la sfârșitul anilor ’80 și cunoscând succesul internațional în 1994 cu albumul „Wildhoney”, Tiamat ocupă un loc important în istoria rockului european. Adeptă a unui sound care a evoluat de la death metal la gothic atmosferic, trupa a înregistrat 10 albume de studio și, deși cel mai recent datează din 2012, reușește să atragă publicul la cele mai importante festivaluri de gen, unde oferă show-uri memorabile. Dovadă în acest sens stă recitalul susținut la Festivalul Posada Rock pe 31 august 2019, când frontmanul Johan Edlund a coborât de pe scenă în public și a cântat piesa „Do You Dream of Me” alături de fani, spre încântarea miilor de spectatori prezenți.
Setlist-ul Tiamat de pe 4 aprilie din Quantic se va concentra pe albumele „Wildhoney” și „Clouds”, dar va trece în revistă toate hit-urile trupei de-a lungul carierei de 30 de ani.

Grafica pentru posterul evenimentului a fost realizată de Costin Chioreanu.

Biletele sunt vândute prin iaBilet.ro și au următoarele prețuri:

  • EARLY BIRD – 100 de bilete la 100 de lei/buc. SOLD OUT;
  • PRESALE – 300 de bilete la 130 de lei/buc.;
  • NORMAL – 400 de bilete la 150 de lei/buc..
Anterior ARTmania Festival 2020 anunță primele noutăți ale ediției aniversare
Înainte Program concert Trooper - Strigăt: Best of 2002 – 2019

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu