Concert Tessa, Saddayah si DirtNap in Question Mark

Concert Tessa, Saddayah si DirtNap in Question Mark

Tessa: plecand initial pe un plan instrumental , in 2012 , trupa sub numele NewAge, alcatuita din : Vlad Iacobus (chitara) , Radu Marinescu (chitara) , Alexandra Marcu ( Bass) si Andreea „Duda” , se hotaraste sa isi ocupe in componenta si pozitia de vocal, acolo unde apare George ( Haos ) Voicila.

Odata cu venirea lui George, trupa isi incepe activitatea, sustinand evenimente in Bucuresti, cât și în Ploiești. Urmeaza succes, concerte în diverse orașe, cât și un turneu alături de Truda, iar trupa ajunge pe parcurs la lineup-ul actual, poziția la bass fiind ocupata de Alex Nichiforof, iar cea la tobe de Nunu Racris.

Primul lor concert pe 2015 vă va garanta muzică bună și o atmosferă energică.

Saddayah: Tinerii prahoveni vin cu o îmbinare a genurilor, predominând în special death metal-ul. Și-au început activitatea live la sfarșitul anului 2014, și sunt nerăbdători să-și arate noul material și potențialul, așa că nu-i pierdeți!

DirtNap: Băieții încep să muște cu destula energie din scena underground-ului și vor să scoată capul mai sus, acest concert fiind una dintre ocaziile lor. Nu-i ratați!

Joi, 22 Ianuarie, incepand cu ora 19, in Question Mark.

Anterior SnakeyeS dezvăluie primele detalii despre noul album
Înainte Ad Hoc pornesc în turneu cu un spectacol dedicat poveștilor de iarnă

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu