Teaser lansare video MegaPack – Negative CORE Project & DEFUNCT

Trupa bucuresteana Negative CORE Project a lansat un teaser video pentru noul material ce urmeaza sa fie disponibil in primavara anului viitor. Teaserul este disponibil mai jos.

Mai jos comunicatul oficial al trupei.

Va fi vorba de un MegaPack monstruos si veti avea ocazia sa patrundeti in intimitatea noastra. Filmarile au inceput candva in luna septembrie cu cateva interviuri in care vorbim despre noul album NCP – „Silence is Betrayal” dar si detalii despre proiectul DEFUNCT si poate lucrul cel mai frumos la acest pack, vom avea filmari foarte bune din concerte live cu ambele proiecte. De asemenea, lucram si la alte surprize printre care si un nou clip NCP ce va aparea in premiera pe acest material.

Si daca tot am mentionat ca va fi vorba de un monstru al audio-vizualului, vom include si variante „Editor’s cut” in versiuni HD al clipurilor DEFUNCT si NCP.

Puteti asculta noul album al trupei NCP pe platforma bandcamp aici.

Videoclipurile DEFUNCT pe canalul de Youtube al trupei aici.

Teaser lansare video MegaPack Negative CORE Project & DEFUNCT

Official Photo- DEFUNCT

Anterior Concert Breathelast, Walk The Abyss, Deathrattle si Rapture in Quantic Pub 2
Înainte DARK FUSION lanseaza al doilea album: CYBER NATION

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu