• TbWcW: live @ fabrica ( video)

TbWcW: live @ fabrica ( video)

Formatia Baiatul Care A Strigat Lup a pregatit cateva piese live, cu ajutorul echipei BlueCat Studio (Anya Dimitrov si Ivanov Vladimir), ajutati de catre Claudia Negrila, Stefan Tivodar si Bogdan Pavaloi.

Update: The Night After live @ fabrica ( video)

The Night After este o piesa de pe urmatorul material TbWcW (BELLICOSE – 2017), ce vorbeste despre cum ne agatam de durere si cicatrici ca sa traversam familiarul comod, inchis in noi, din bratele unei nopti catre o alta, repetitia viciilor si a refularilor carnale devenind o religie mai periculoasa decat cea ce domina lumea si lumina de afara. „We are fading life, caught under flesh arrest”.

Ghost Riders & Home live @ fabrica ( video)

Cu clipul live pentru Ghost Riders si Home (ambele de pe Bad Time Stories, materialul de debut al lupilor) deja scos la apa internetului nepasator, urmeaza cateva piese de pe viitorul album al TbWcW, intitulat „BELLICOSE” ( piesa care anunta titlul acestui material este deja scoasa si are si un clip: https://youtu.be/zIrjLxD3k1M )

Nu stiti nimic, sunteti rude cu Jon Snow sau va place sa fiti surprinsi ca atunci cand nu ai apa calda dupa o zi lunga de munca. Linkuri relevante pentru tot ce am scris aici, le gasiti mai jos. Nu foarte jos. Nu uitati sa va abonati la canalul YouTube al lupilor. Multe clipuri live cu piese noi vor iesi in saptamanile urmatoare.

Detalii despre urmatoarele show uri TbWcW:
www.eventbook.ro/event/bilete-something-for-the-core-v-oathbreaker-more-fabrica

The Boy Who Cried Wolf official:
facebook.com/tbwcwolf
youtube.com/user/WolvesAreWolves
tbwcw.bandcamp.com/releases
0331records.bandcamp.com/album/the-boy-who-cried-wolf-the-night-after

TbWcW

Anterior Progressive Soldiers 2 – Asemic, Mindcage Escape şi AltF4
Înainte Mosh Pit la Brutal Assault si regulile de care sa tii cont

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu