• TBA – Evenings (cronica album)

TBA – Evenings (cronica album)

TBA este numele unei trupe romanesti de punk rock infiintata la inceputul anului 2015, in incercarea de a se exprima liber spiritul artistic. Si chiar au facut-o intr-o maniera placuta inca de la prima auditie.

TBA au decis sa lanseze un album de debut DIY, sub propriul Overdue Records, si el DIY. Materialul se numeste „Evenings” si este un EP de sase piese foarte dansate si catchy, in dulcele stil clasic al genului. Inregistrat si mixat de Dimi in sala de repetitii a trupei, EP-ul a fost pulbicat pe 2 septembrie si lansat oficial va fi pe 9 septembrie 2016 in club Underworld din Bucuresti.

Credits: Dimi, Voix, Vlad, Giulia, Razvan, Coaja, Escu.

Pareri TBA Evenings

La genul asta de muzica nu prea ai ce sa-ti dai cu parerea prea mult – e bun si gata! Sunt trupe care stiu sa faca muzica (nu fiti hateri, fiecare asculta ce vrea), iar asta e una dintre ele. Un strop de creativitate, un strop de pasiune si dedicare fata de acest stil si iata rezultatul mai jos (stream integral). Ma feresc sa fac comparatii de genul „imi aduce aminte de trupa mea preferata x sau y”, dar pot spune ca merita ascultati.Si nu uitati sa asculati versurile.

Don’t Grow Old te ia frumos cu tobele alea clasice care te fac sa zici cu placere „asta-i, frate!”, cu niste riffuri care te prind si cu voce si versuri si sing alongs si ce poti sa mai zici? Este fix ce trebuie sa dansezi la un concert, dar chiar si prin casa ca nebunul.

Lost And Found are un bas care pe mine ma face sa zambesc, imi place foarte mult cum e compusa piesa, fiecare pasaj cum se imbina cu celelalt, este exact reteta pentru dans si punk fun!

Bullshit este partea din EP care nu poate lipsi, cea in care se exprima clar si raspicat spiritul punk. Riffuri clasice, refren antrenant, mesaj, tot ce trebuie.

Bored are si o zona mai melodioasa, dar atmosfera este aceeasi in care ai fost introdus inca de la prima piesa. Aceea de „imi place, e marfa si vreau sa sar, sa dansez!”.

Piesa care da numele EP-ului, Evenings, are exact componentele pe care le iubeam la trupele copilariei, alea care nu-ti ies niciodata din suflet, trupe care acum au ajuns internationale si foarte apreciate in scena.

Uhm… aduce niste balans, niste punk rock clasic si niste backing vocals care pica foarte bine. Tot clasic, tot scurt si la obiect.

Mie albumul asta mi-a placut foarte mult. Inteleg ca daca nu apreciezi genul asta de muzica refuzi sa asculti si TBA, dar sincer merita toata aprecierea.

https://www.facebook.com/tbapunkband

TBA Evenings stream full album

Anterior Colectiv - Noua ne pasa! (concert caritabil) pe 30 octombrie la Arenele Romane
Înainte Trupa Tragic revine pe scenă într-o nouă componenţă

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu