Stratovarius și Sonata Arctica vor susține 2 concerte în România

Stratovarius și Sonata Arctica vor susține 2 concerte în România

Stratovarius și Sonata Arctica vor susține 2 concerte în România, pe 6 noiembrie în /FORM Space din Cluj-Napoca și pe 7 noiembrie în Quantic Club din București. Primele 200 de bilete costa doar 99 lei.

Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formații nordice, în momentul de față având un catalog de 10 materiale discografice lansate. Bazele trupei au fost puse în 1995, formația fiind cunoscută atunci sub numele de Tricky Beans, iar ulterior Tricky Means.

În 1999 trupa a devenit Sonata Arctica, iar în acelasi an au lansat albumul de debut „Ecliptica”. În cei 20 de ani de activitate formația a avut turnee alături de formații precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.

În toamna lui 2019, Sonata Arctica a lansat cel mai recent material de studio intitulat „Talviyo” ce se traduce prin „Noapte de Iarnă”. Discul a intrat în topurile unor țări precum Finlanda, Germania, Franta și nu numai.

Stratovarius, la fel ca Sonata Arctica, vin din Finlanda. Bazele formației au fost puse încă din 1984, inițial sub numele de Black Water, însă această titulatură a fost folosită doar un an, în 1985, formația adoptând numele Stratovarius, un termen ce în lingvistică poartă numele de cuvânt telescopat, reprezentând un cuvânt format din combinarea a altor două cuvine, în cazul de față Stratocaster și Stradivarius.

În cei aproape 40 de ani de activitate au lansat 16 albume de studio, materiale care au cristalizat genul power metal, aducând în același timp și un adevărat aport în dezvoltarea symphonic sau neoclassical metalului.

Stratovarius este și va rămâne un nume etalon al power metalului, influențând de-a lungul timpului zeci de formații care au devenit la rândul lor nume importante ale scenei de power sau symphonic.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Primele 200: 99 lei
  • Următoarele 200: 129 lei
  • În presale: 139 lei
  • La acces: 150 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Copiii sub 7 ani au intrarea liberă însoțiți de un adult care are bilet.

Un eveniment METALHEAD

Anterior Mother's Cake va cânta în deschiderea concertului Deep Purple de la Romexpo
Înainte Blacksheep lansează un nou single, What's Left Between Us

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu