SoundArt Festival 2023 revine pe 1 aprilie în Quantic Club

SoundArt Festival 2023 revine pe 1 aprilie în Quantic Club

SoundArt Festival se întoarce în 2023 pe 1 aprilie în Quantic Club și anunță un prim calup de trupe din zona stoner rock, prog și post, dar și un format nou.

Mother of Millions (Grecia), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta) și Doomsday Astronaut (Pakistan/România) sunt primele trupe anunțate pentru această ediție.

Ca de fiecare dată, SoundArt Festival se reinventează, iar anul 2023 nu face excepție. De data asta, organizatorii vă invită la o ediție maraton, o doză șoc de muzică și activități care va începe sâmbătă în a doua parte a zilei și se va sfârși ăn cursul nopții, duminică.

Abonamentele pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).
  • Presale II: 150 de lei.

În ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

SoundArt este o proiecție curajoasă într-un mediu social în care evenimentele axate pe o anumita nișă muzicală necesită muncă masivă pentru a fi construite și comunicate publicului.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor și artiștilor la nivel local, într-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier ce poarta publicul prin calatorii muzicale de calitate, aducând pe scena sa formații alese cu sufletul. SoundArt și-a rezervat, din prima clipa a existenței sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de așteptate în România.

SoundArt Festival 2023 FB event – facebook.com/events/889653232403713/

Anterior Galerie foto concert Vița de Vie Simfonic la Sala Palatului
Înainte Grohot lansează single-ul Blood Sun

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu