Seara de punk-rock / skate-punk in Underworld Club Bucuresti

Seara de punk-rock / skate-punk in Underworld Club Bucuresti

Marti, 29 aprilie, Trei Ceasuri Rele – Rock’n’Roll Booking si Underworld Club Bucuresti prezinta o seara de punk rock alaturi de Real Life Version si Start At Zero , doua trupe slovene cu un show energic si multe de spus pe plan muzical.

Va asteptam incepand cu orele 21:00 in Underworld, pe Str. Coltei nr.48. Support: 10 RON.

REAL LIFE VERSION s-au format in 2005 in Ajdovscina, oras sloven cu o puternica traditie underground. In 2009 lanseaza primul album – Resistance from Within, urmat de concerte si turnee prin Slovenia si Europa centrala si de vest. Muzica celor de la Real Life Version reprezinta, in propriile lor cuvinte, „atitudinea rock si mentalitatea punk DIY” – ca urmare, in 2013 trupa lanseaza un nou material discografic, „The Sound of Progress” – cu un sound eclectic ce nu se limiteaza doar la punk rock, incorporand cu succes elemente din rockul alternativ. Materialul, inregistrat, produs si promovat exclusiv prin forte proprii va putea fi ascultat live la concertul de marti, 29 aprilie, care face parte din turneul balcanic de promovare, sustinut alaturi de Start At Zero.

http://reallifeversion.net/

https://www.facebook.com/pages/Real-Life-Version/386059855544

http://reallifeversion.bandcamp.com/

START AT ZERO sunt o trupa tanara din Ajdovscina, formata in 2012 de un grup de prieteni animati de dorinta de a „crea punk rock impreuna si a face concerte”. Rezultatul a fost un sunet care aduce aminte de trupe ca A Wilhelm Scream si Less than Jake, apropiindu-se si de nume clasice ca Rancid. In 2013 Start at Zero lanseaza single-ul „False Society”, concerteaza in diverse locatii in Slovenia si lucreaza la albumul de debut, „Facing Insanity”,  pe care il lanseaza in aprilie 2014. Showurile Start at Zero sunt pline de energie si nu vor dezamagi fanii genului.

https://www.facebook.com/startatzeroband

http://startatzero.bandcamp.com/


Pagina eventului:

https://www.facebook.com/events/134882433353582/

Anterior Ce se mai intampla prin underground? Partea a II-a
Înainte Haken, Leprous & Maschine isi unesc fortele pentru un turneu in UK

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu