Scars of a Story: concert aniversar

Scars of a Story: concert aniversar

Scars Of A Story vor sustine un concert aniversar pe 7 mai 2015. evenimentul are loc in The Shelter, Cluj-Napoca.

Poate pentru unii data de 7 mai nu reprezinta altceva decat o data oarecare, insa pentru formatia clujana Scars of a Story reprezinta ceva cu adevarat special.

In urma cu 3 ani debutau in formula actuala pe scena metal locala. Scars of a Story abordeaza un stil de metal ceva mai melodios, poate li se potriveste de minune termenul de melodic metalcore, tinzand sa se apropie ca stil si abordare de Parkway Drive.

In acest moment putem spune ca formatii precum Veil of Maya sau Betraying the Martyrs nu i-au influentat dramatic ca si stil, desi au avut ocazia sa cante pe aceleasi scene.

7 mai reprezinta de asemenea prezentarea primului single de pe viitorul album al trupei. The Burden Is Yours To Bear va fi prezentat fanilor sub forma unui lyric video. Cei prezenti vor avea surpriza astfel sa asculte aceasta piesa, dar si directia abordata pe acest material de catre trupa. Munca pentru acest disc este in plina desfasurare, iar din datele ce le avem noi, se pare ca acesta ar trebui sa apara chiar in acest an.

Prezenti la acest eveniment va fi si formatia bucuresteana Shesdead. A aparut in 2009, a lansat un EP, „Sex Drugs and Rock’n’roll”, la Metalfan Records Division in 2010, a concertat de-a lungul lui 2010 si 2011 la diverse festivaluri si in cluburi din tara, a publicat clipuri si materiale video live, a avut aparitii in presa scrisa, online, radio si tv. Din 2012 a trecut de la metal intr-o zona mai psihedelica, in cautarea unor noi forme de expresie. La sfarsitul lui 2013 a aparut single-ul „Pasare rara”, apoi formatia si-a stabilizat componenta iar in 2014 a sustinut mai putine concerte, concentrandu-se pe lucrul la primul album, care contine atat piese in limba romana cat si in limba engleza. Pentru a fi la curent cu activitatea formatiei si pentru a afla data lansarii urmatorului videoclip, vizitati www.facebook.com/shesdeadromania.

Ce va putem spune este ca suntem placut surprinsi de multitudinea de evenimente si de formatii care apar, asa ca indemnul nostru este sa mergeti sa ii sustineti daca va aflati prin zona.

Nu uitati, evenimentul are loc in data de 7 mai in The Shelter, Cluj-Napoca.

10446302_695242863862988_6438561651307457785_o

Anterior Concert Expectations, Ropeburn si Key To The Crown in Question Mark 25 aprilie
Înainte Metal Under Moonlight 46, pe 18 mai 2015

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu