Samael a lansat albumul „Passage – Live”

Samael a lansat albumul „Passage – Live”

Samael a lansat un nou album live, intitulat „Passage – Live„, prin casa de discuri austriacă Napalm Records.

Înregistrat în timpul concertului sold-out din Cracovia, ultimul din turneul european „Passage 25th Anniversary Tour”, „Passage – Live” oferă o interpretare proaspătă asupra albumului lansat inițial în 1996. Samael a declarat: „Această lansare este sărbătorirea unui album care este un reper în istoria noastră. Albumul care a făcut ca trupa să fie ceea ce este astăzi!

Piesele au rămas la fel, dar înregistrate într-o atmosferă live ele devin mai brute și mai intense decât erau inițial. „Passage – Live” este prima înregistrare oficială a componenței actuale a trupei, iar Drop și Ales, fiind ambii fani ai albumului încă dinainte să se alăture Samael, aduc o nouă energie muzicii.

Passage – Live” este mărturia unui album care a marcat o generație de fani metal, Samael distanțându-se de rădăcinile black metal și îndreptându-se spre un sunet mai industrial, și care a deschis mai departe calea către o audiență internațională. „Passage” este la fel de actual azi ca acum aproape 30 de ani, iar noua versiune live adaugă profunzime celui mai important album Samael.

Anterior Maesün anunță un nou single și un turneu de promovare în Romania
Înainte Galerie foto concert Trooper la Hard Rock Cafe

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu