Rome la Bucuresti

Rome la Bucuresti

Pe 21 martie 2015, Rome – unul dintre proiectele de referinta ale scenei Dark Folk/Martial Neo Folk –  revine la Bucuresti pentru un concert in Control Club. Show-ul face parte din turneul aniversar de 10 ani, inceput recent la Tel Aviv.
 “Ne face intotdeauna placere sa cantam in Romania. Oamenii au fost mereu amabili cu noi asa ca este intotdeauna o placere sa revenim aici.” declara recent Jerome Reuters – ce va sosi pentru a cincea oara in tara noastra – intr-un interviu acordat exclusiv pentru Romania publicatiei Muzaholic.


Infiintat in 2005, proiectul Rome a lansat pana in prezent opt albume: “Nera” (2006), “Confessions d’un Voleur d’Ames” (2007), “Masse Mensch Material” (2008), “Flowers From Exile” (2009), “Nos Chants Perdus” (2010), “Die Aesthetik der Herrschaftsfreiheit” (2011), “Hell Money” (2012) si “A Passage to Rhodesia” (2014), fiecare suprinzand de-a lungul ultimului deceniu printr-un uimitor melanj de poezie, maiestrie compozitionala si aranjamente muzicale neobisnuite.
Setlistul turneului aniversar cuprinde compozitii devenite clasice, prezentate intr-o maniera noua fata de precedentele concerte din Romania, dar si piese de pe cele mai recente doua albume, cu care publicul roman va avea ocazia sa se intalneasca in premiera.
Biletele la concertul Rome de pe 21 martie costa 50 de lei si s-au pus in vanzare, in format electronic (print-at-home), pe Eventbook.ro, la librariile Kyralina (Piata Romana – str. George Enescu, nr. 8) si Anthony Frost (langa Biserica Cretulescu – Calea Victoriei, nr. 45). In perioada urmatoare, acestea vor fi disponibile si in Club Control.
Program Kyralina:
Luni – sambata: 10 – 20
Duminica: 12 – 18
Program Anthony Frost:
Luni – vineri: 10 – 20
Sambata: 10 – 17
Duminica: 10 – 14

Anterior The Last Dawn/Rays of Darkness
Înainte Simone Simons (Epica) vorbeste despre echilibrul dintre familie si viata de artista

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu