• Rockstadt Extreme Fest 2022 – Informații despre camping

Rockstadt Extreme Fest 2022 – Informații despre camping

Începând din data de 2 iunie 2022 se pun în vânzare biletele pentru camping Rockstadt Extreme Fest 2022. Acestea se pot achiziționa exclusiv de pe iabilet.ro, iar prețul este de 90 lei/persoană loc în camping pentru 6 zile. Deși campingul acoperă un areal generos, este evident că există și o limită de capacitate de aceea este recomandat să vă achiziționați accesul în camping din timp.

Copiii cu vârsta până în 16 ani neîmpliniți au acces gratuit în camping numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal. Este obligatoriu în cazul minorilor să se prezinte un act de identitate în original, respectiv un document care atestă vârsta și relația cu însoțitorul, după caz.

Campingul se află localizat lângă festival și beneficiază de facilități precum dușuri și toalete în număr mai mare decât de obicei la alte ediții și în containere pentru un confort și igienă sporite. De asemenea, campingul va fi păzit de către firma de securitate care se ocupă și de festival.

Campingul se deschide marți, 02.08.2022 la ora 12:00 și se închide luni, 08.08.2022 la ora 12:00.

În zona festivalului este în curs amenajare o parcare suplimentară cu plată și este posibil să fie gata până în august. Totuși organizatorul recomandă ca pentru a nu aglomera excesiv arealul având în vedere că parcările deservesc și turiștii veniți pentru alte obiective, să se folosească locurile de parcare din orașul Râșnov, care este la o distanță mică de festival.

În camping nu există facilități pentru încărcarea telefoanelor mobile, însă la barurile și punctele de încărcare a cardurilor din interiorul festivalului veți primi sprijin pentru acest lucru.

Pentru rulote (campervans) organizatorul va reveni cu o recomandare pentru o zonă pretabilă la camparea acestora.

Pentru orice întrebări puteți trimite un mesaj la info@rockstadtextremefest.ro sau pe Whatsapp direct de pe pagina de Facebook.

Anterior Concert Evanescene pe 7 iunie la București: Program și reguli de acces
Înainte Galerie foto concert Trooper lansare album X în Quantic, 4 iunie 2022

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu