Rock 100% Românesc: Reguli de acces

Rock 100% Românesc: Reguli de acces

În data de 11 septembrie 2020, Phoenix și Trooper vor concerta alături de Mustang și Green Shepherd pe scena teatrului de vară „Mihai Eminescu” din București în cadrul evenimentului Rock 100% Românesc.

Concertul este prezentat de Cristian Hrubaru (Rock FM).
Biletele costă de 90 de lei și pot fi achiziționate de pe iabilet.ro și entertix.ro.

Reguli de acces decise de către organizator:

 1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu excepția cazurilor în care altă variantă este specificată de către organizatori.
 2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.
 3. Nu înstrăinați biletele în forma lor electronica sau fizică și nu trimiteți către alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul cărora v-au fost trimise biletele pe care le-ați cumpărat.
 4. Doar biletele vândute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.
 5. În cazul în care se constata că mai multe persoane prezintă același bilet, cu același cod de bare, doar persoana care ajunge întâi la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate în eveniment rezervându-și dreptul de a reține celelalte bilete care prezintă un cod de bare deja scanat și datele celor care le prezintă, pentru a le transmite autorităților competente.
 6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezintă bilete care nu sunt valide sau bilete ale căror coduri de bare au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.
 7. Organizatorul are dreptul să anuleze sau să modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 4 ore de începerea evenimentului.
 8. În eventualitatea puțin probabilă în care un eveniment a fost amânat/reprogramat din cauze ce nu țin strict de organizator, cumpărătorul are dreptul să participe la reprogramarea concertului/evenimentului în baza biletului deja achiziționat și emis în prealabil, dar fără să beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.
 9. În cazul de Anulare a unui concert/eveniment din cauze ce țin strict de orgazinator, cumpărătorul are dreptul să ceară înapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade în sarcina organizatorului și se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.
 10. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amânarea evenimentului și a modalităților de recuperare a contravalorii biletului după minimum 15 zile de la producerea nefericitului eveniment.
 11. Este interzis accesul cu:
  • sticle;
  • mâncare sau băuturi de orice fel;
  • artificii, arme, obiecte periculoase;
  • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
  • aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;
 12. Organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!
 13. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
Anterior Dirty Shirt aniversează 25 de ani printr-un concert special
Înainte Galerie foto Rock 100% Românesc - Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu