Roadkillsoda și Sinoptik anunță turneul Stoner Extravaganza European Tour 2018

Roadkillsoda și Sinoptik anunță turneul Stoner Extravaganza European Tour 2018

Toamna aceasta, RoadkillSoda și ucrainienii de la Sinoptik demarează Stoner Extravaganza European Tour 2018. Turneul va cuprinde 23 de orașe din Ucraina, Ungaria, Slovacia, Croația, Italia, Austria, Polonia și România, este organizat de Cavaleria Events și Kataphakt. Primul concert va avea loc pe 3 octombrie, în orașul Kiev, turneul urmând să se încheie pe 25 octombrie.

În România, Stoner Extravaganza European Tour va cuprinde oraşele București (5 octombrie), Satu Mare (6 octombrie), Baia Mare (7 octombrie), Cluj-Napoca (8 octombrie), Oradea (9 octombrie) și Timișoara (10 octombrie). Datele complete ale turneului sunt disponibile pe pagina de Facebook a formației.

RoadkillSoda și-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureș, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda își face treaba și gâdilă starea care trebuie.

Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură și plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esența rock’n’roll-ului, atât local, cât și în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri și solo-uri care îți fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă și ritmuri care îți pun sângele-n mișcare.

RoadkillSoda a lansat anul trecut albumul Mephobia, semnat cu Universal Music, și un clip la primul extras de pe material, care poate fi urmărit aici:

Mai multe detalii pe:
Facebook: facebook.com/RoadkillSoda
Bandcamp: roadkillsoda.bandcamp.com
YouTube: youtube.com/watch?v=8KSz6zq_mtg
Instragram: instagram.com/roadkillsoda

Anterior Al doilea nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2019
Înainte 7Inc prezintă: Villagers of Ioannina City, Anemic Disco, Zero Fox Given în B52

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu